Комплект за усилване на 2G GSM сигнал us699

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  us699 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
10,02 лв.
виж повече

270,00 лв.

Изчерпан

Описание

Ако се намирате в отдалечени райони и се нуждаете от постоянна телефонна връзка, но нямате такава. Предлагаме един добър бюджетен комплект, чрез който ще може да усилите GSM сигналът и спокойно да провеждате разговори. Подходящ за вили, къщи за гости, малки села и жилищни отдалечени зони. Комплекта се състои от две радиотехнически устройства за приемане и предаване на 2G сигнал, свързани посредством 980-S усилвател.

Бюджетната система се състои от три части

Усилвателят 980-S работи на честота от 900MHz с обхват до 2000m2. Самото устройство намалява радиацията излъчвана от GSM апаратите и увеличава живота на батериите им, като за целта подсилва електромагнитните полета. Монтирането се изключително лесно, на високо място например стълб, където задължително трябва да има постоянен обхват. За да може системата да функционира правилно трябва да има постоянна 2G мобилна свързаност, може тя да е слаба но трябва задължително да присъства.

Външната антена тип yagi служи за приемане на сигнал. Тя разполага с 10 метров кабел, който се прикрепва посредством женски конектор към абсолютно всички GSМ усилватели. За безпроблемна работа трябва да се монтира на възможно най-високо място с максимално добър обхват. Издържа на различни екстремни условия при различни температурни амплитуди.

Вътрешната антена трябва да се постави в помещението, където желаете тя да придава радиосигнал. За да може да предостави максимално добра свързаност в желаната площ е нужно да е разположена на централно място. Снабдена е с десет метров кабел с женски N конектор, който се свързва към усилвателния прибор. Радиотехническият уред е със същият честотния диапазон, правещ го подходящ за инсталация към този комплект.

Благодарение на тази усилвателна система, ще имате постоянна връзка с целият свят и ще можете да осъществите желаните разговори. Хора живеещи на село ще могат свободно да комуникират с когото и когато пожелаят.

Комплектът съдържа