Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Комплект 2G-3G усилвател на GSM сигнал us700

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: us700
  • Наличност: ДА
Цена: 378,00 лв. Без данък 378,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Ако живеете в населено място, в което няма добър обхват и изпитвате затруднение при разговорите по смартфон, то този продукт е точния избор. Предлагаме комплект за усилване  2G, 3G, 4G сигнал, който включва GSM/DCS усилвател и две антени. Той е подходящ за употреба в жилищни сгради, къщи, тунели, мазета, хотели, вили и други зони с нисък обхват.

Безупречна система за силна и качествена връзка

Провеждането на нормален разговор вече ще бъде лесно, благодарение DCS/GSM усилвателя покриваща площ до 2000m2. Той не само прави GSM свързаностa по-силнa, но и удължава живота на батериите на мобилните телефони и намалява радиационния фон в търсене на покритие. Разполага със светлинен индикатор показващ силата на сигнала и статус, който показва дали тя е включена или изключена.

Инсталацията става сравнително лесно, като за целта не са нужни специални технически познания и умения. Трябва просто да свържете устройството с излъчващата и приемащата антена и вече е готов за употреба. За целта е необходимо също да използвате и два удължаващи коаксиални кабела. За правилното функциониране на системата се изисква тя да бъде поставена на място с постоянен GSM сигнал, дори и слаб.

Логаритмично-периодична антена се поставя на открито високо място (покрив, тераса) с възможно най-добър обхват. Тя служи за приемане на 2G, 3G и 4G   мобилен GSM сигнал, който се приема от усилвателя, който от своя страна го съсредоточава в желаното помещение, използвайки вътрешната антена. За да се осигури най-добър сигнал е препоръчително да бъде насочена към клетката на мобилния оператор. Вътрешната антена се монтира изключително лесно, например на таван. Тя разпръсква сигнала на 360 градуса, като обхваща най-голям периметър. Благодарение на тази специално подбрана усилвателна система, ще може да осъществите качествен разговор, да използвате мобилен интернет на смартфона си и безпроблемно да комуникирате с любимите хора.

Комплектът съдържа

  • 1 x GSM/DCS усилвател
  • 1 x Външна логаритмично-периодична антена
  • 1 x Вътрешна антена
  • 2 x 50 омови коаксиални кабели с дължина 10 м.
  • 1 x Заряден адаптер за захранване
  • 1 x Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър