Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Професионален мулти-канален детектор на бръмбари Protect 1207i dg001

 • Произход: Украйна
 • Каталожен номер: dg001
 • Наличност: ДА
Цена: 1 568,40 лв. Без данък 1 568,40 лв.
*Цената е с включен ДДС

Мулти-каналният честотен детектор Protect 1207i на фирмата Digiscan Labs е едно от най- добрите решения за откриване на всякакви безжични сигнали, бръмбари или предаватели, работещи в честотния диапазон (800- 7000 Мхз) на GSM, Wi-FI, Wi-Max и Bluetooth сигнали. Широко разпространените честотни скенери (бъг детектори) имат един недостатък, а именно - твърде широк диапазон на работа, който не е в състояние да засече слабите и непостоянни сигнали на Bluetooth, Wi-FI и Wi-Max мрежите. При някои модели дори се наблюдава понижена способност за детекция на GSM 1800 сигнали.

За ефективно сканиране на гореизброените честоти е необходим специфичен подход, който да осигури последователна, независима проверка на желаната честотна област, задача, с която мулти-каналният детектор 1207i се справя без проблем.

Отличителни характеристики на устройството са неговите 6 независими честотни филтри, чието действие потиска всички странични сигнали, освен желаните, а това от своя страна дава възможност за детекция на Wi-Fi, Wi-Max и Bluetooth сигнали. Също повишава значително чувствителността при сканиране на GSM мрежови честоти.

Устройството Protect 1207i , гарантира висока надеждност при локализиране на бръмбари и зловредни предаватели, а работният му обхват от 10m осигурява висока ефективност.


Надеждно средство за откриване на шпионски GPS-и

Една от функциите на Protect 1207i е GPS локализатор, чрез която може да се откриват поставени GPS предаватели в автомобили и други превозни средства. Важно е да се уточни, че устройството работи по два метода за търсене на GPS предаватели.

При първия метод се засича комуникацията между GPS трансмитера и мобилната мрежа GSM/3G, към която се изпращат данните за движението на превозното средство, маршрут и позиция. Поради спецификата на работа на GPS трансмитера, този метод може да не доведе до надеждни резултати, тъй като повечето трансмитери изпращат данните си на определен времеви интервал от няколко секунди до няколко минути, а през това време е възможно появата на паразитни сигнали, които ще бъдат засечени от бъг детектора.

При втория метод, Protect 1207i е в състояние да прихване осъществяването на първоначалната комуникация между GPS трансмитера и мобилната мрежа. Този метод е по- надежден и се препоръчва, тъй като GPS трансмитерът може да е настроен да НЕ изпраща данни за маршрута при движение на превозното средство. При този метод използваме заглушите, който „принуждава“ GPS тракера да осъществи комуникация с мобилната мрежа като по този начин прихваща евентуалния сигнал. Важна особеност е необходимостта от използване на заглушител на външни сигнали с мощност не по-малка от 3W за мрежи GSM 900, GSM 1800, 3G. Това ще осигури чиста среда за работа на бъг детектора.

Детекторът е подходящ за употреба, както от професионалисти, така и от любители

Благодарение на интуитивния панел за работа, който изобразява шестте отделни безжични протокола чрез 10 сегментна скала за силата на сигнала. В допълнение чрез отделен бутон може да бъде задавана желана честотна област за сканиране, а също и функция за контрол на известяването. Устройството разполага с 4 режима за известяване – тих, вибрация, визуален и звуков. Така се гарантира максимална ефективност на работа при минимално смущаване на околните. Здравият металния корпус и тегло от само 217гр, правят Protect 1207i изключително удобен и дискретен.

Технически характеристики

Засича следните честоти:

 • CDMA, LTE800(4G), MHz: 824 - 849
 • GSM, MHz: 880 - 920
 • GSM (DCS), MHz: 1710 - 1790
 • WCDMA, 3G, GSM (PCS), DECT, MHz: 1920 - 2000
 • Bluetooth, Wi-Fi, MHz: 2400 - 2480
 • Wi-Max, MHz: 3000 - 7000
 • Обхват на засичане на сигнали: 1 - 10 метра
 • Време на работа: 10 - 15 часа
 • Захранване: 2 AAA (LR03) батерии
 • Размери (без антените): 120 мм × 70 мм × 16 мм
 • Тегло: 217 грама

Гаранция: 2 години

Тук можете да видите как професионалния детектор засича "зомбиран" мобилен телефон. Откъс от филма "Параноя" с Харисън Форд.

Напишете отзив

    Лош           Добър
Вижте също: Часовници за преписване, Контранаблюдение