Заглушаващ GSM калъф jam803

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  jam803 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
0,71 лв.
виж повече

19,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Във време на непрекъснато развиващите се технологии, въпросът за изтичане на лична и конфиденциална информация става все по-наболял. Телефоните могат да се проследяват отдалечено, позволявайки на други да разбират за местоположението ви. Микрофонът на GSM-а ви може да се ползва без да разберете и така да се подслушват личните ви разговори. GSM апаратът ви може да не е напълно изключен, въпреки че вие мислите, че е.

Пред вас стои на пръв поглед един стилен, тъмен калъф изработен от висококачествен изкуствен материал. Кой би предположил, че това е мощна защита срещу “зомбирани” телефони. Като допълнение този калъф е много добра защита и на вашите безконтактни дебитни и кредитни карти, като ще предпази от безконтактно скимиране (има способи да Ви се откраднат данните от банковата карта като крадците само се доближат до вас).

Не искате никой да ви безпокои по телефона? Няма нужда всеки път да го включвате и изключвате. Нужно е само да го поставите в калъфа. Освен това продължителното носене на клетъчен телефон може да навреди на вашето здраве. Едно поставяне в кейса и сте предпазени от радиационните вълни на мобилните телефони.

Предимството на този калъф пред останалите е, че благодарение на размера си е подходящ за всякакъв вид смартфони, независимо от големината им.

YouTube видео

Технически характеристики

  • Размер: 8 см х 18 см
  • 2 прегради – обикновена и заглушаваща

Комплектът съдържа

  • 1 х Заглушаващ калъф