Заглушаващ кожен калъф за таблет, телефон, кредитни карти и ключове jam806

(1 клиентски отзив)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  jam806 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
1,41 лв.
виж повече

38,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Заглушаващ кожен калъф за таблет, телефон, кредитни карти и ключове има за цел да защити личната собственост на всеки човек от чуждо посегателство. Моделът изолира всичко, което бъде поставено вътре в него като блокира преминаването на сигнала.

Това означава, че вещите в него ще са максимално защитени от опити за източване на данни, проследяване или подслушване. Ако се притеснявате, че в телефона или таблета си имате поставен шпионски софтуер, то този калъф е перфектното решение да се предпазите.

Същото важи и за кредитните и дебитните карти, които често пъти стават обект на източване. Когато са в защитено пространство обаче, това няма как да се случи. Дистанционното, с което отключвате и палите автомобила си също може да бъде изкопирано от разстояние с цел кражба. Затова е добре да вземете мерки и да се предпазите.

Изработен е от специална материя, която комбинира няколко вида метал, спиращи преминаването на радиовълни. Така устройствата поставени вътре в него ще бъдат блокирани, без да се налага да бъдат изключвани.

Продуктът се отличава с изчистен и стилен дизайн от изкуствена кожа в черен цвят. Закопчаването е решено да бъде по цялата дължина, като захлупването се фиксира с велкро лепенка. На гърба е предвиден джоб, който се затваря с цип. Той не е изолиращ и вътре може да поставите дребни вещи.

Технически характеристики

  • Материя: изкуствена кожа
  • Основно отделение с велкро закопчаване
  • Джоб с цип
  • Цвят: черен
  • Размери: 23.2 х 17 см
  • Тегло: 94 гр