Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Генератор на шум MNG-300 Rabbler dg002

 • Произход: Украйна
 • Каталожен номер: dg002
 • Наличност: ДА
Цена: 721,20 лв. Без данък 721,20 лв.
*Цената е с включен ДДС

Този TSCM продукт е създаден от най-добрите специалисти в областта и има за цел да предотврати извличането на информация посредством подслушвателни устройства. С него ще подсигурите личната си сигурност и неприкосновеността на личната си комуникация.

Как работи устройството

Устройството генерира шум на основата на човешка реч, който е доказано по-ефективен от т.нар. „бял шум“ и предоставя абсолютна защита срещу всякакви видове подслушвателни устройства. Този шум е компилиран на базата на реални човешки разговори и е близък до шума на пренаселени публични места. Когато устройството е включено, вие ще можете спокойно да водите бизнес разговорите си, без да се притеснявате от подслушване. Преносим, с размерите на кутия за цигари, този генератор на шум може да се носи навсякъде, както в чанта, така и в джоб. Създаден е специално за ситуации в които сигурността на разговорите е от изключителна важност, като размерите на самото устройство са сведени до такива, които да позволяват лесното му транспортиране.


Генераторът на шум Rabbler създава допълнителна звукова бариера, която маскира вашата реч. Принципът на работа е следния – подслушвателното устройство или устройството, с което записват вашите разговори има определена степен на възприемане. Rabbler ще възпроизведе шум в такава степен, която да запълни капацитета на възприемане и предаване на информация от подслушвателно устройство. След това вашият говор просто няма да може да бъде възприет от какъвто и да е „бръмбар“. Изключително трудно и почти невъзможно е след това вашата реч да бъде разграничена от шума, създаден от устройството. Корпусът на устройството е създаден от надежден и устойчив материал, който гарантира дългия му живот.

Употреба: На първо място, сигурността на вашия разговор зависи от самите вас, а след това от устройството. Ето защо, по време на важни преговори е от голямо значение да не говорите силно. Това ще рече, че нивото на гласа ви не трябва да е по-високо от това, което бихте използвали ако например сте в заведение и не искате хората наоколо да чуват разговора ви. Устройството не трябва да бъде прибирано в чанта или покривано по време на работа, а е добре да бъде поставено между вас и вашия събеседник.

Видове устройства, които могат да бъдат неутрализирани с Rabbler: Диктофони, aудио-рекордери, радиомикрофони и всякакъв вид жични микрофони GSM/3G "бръмбари", звук от всякакъв вид записващи устройства със скрити камери (часовници, химикалки, флашки и др.), всякакви други видове подслушвателни устройства.

Технически характеристики

 • Диапазон на честотите: 300 - 3600 Hz
 • Батерия: 9V (достатъчна за непрекъсната работа между 5 и 10 часа в зависимост от силата на шума, която сте задали)
 • Консумация на енергия: до 120mA
 • Опция за усилване и намаляване на нивото на шум
 • Размери: 8.5 см х 5.3 см х 2.1 см

Комплектът включва

 • 1 х Генератор на шум
 • 1 х 9V батерия
 • 1 х Калъф
 • 1 х Подробна инструкция на български език

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър
Вижте също: Скрити камери в ръчни часовници, Камери за подводно наблюдение, Цени на камери за каска