Детектор за откриване на подслушватели BugHunter BH-04

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  BH-04 Произход:  Русия
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
153,09 лв.
виж повече

4.124,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

YouTube видео

Детектор за откриване на подслушватели BugHunter BH-04 e професионално устройство за откриване на всякакъв вид шпионска техника, която излъчва сигнал. Може да се използва в сферата на сигурността за претърсване на дома, офиса, колата и други. Подходящ е за намиране на GPS тракери, GSM подслушватели, Wi-Fi камери, Bluetooth слушалки и други бръмбари.

Моделът се управлява с лекота посредством мембранна клавиатура и дисплей, на който се изписва цялата информация. Има налични три основни режима на работа, два канала за откриване на устройства, в различни честотни диапазони и улеснителни функции, за по-бързо локализиране на скрита техника.

Детектор за откриване на подслушватели BugHunter BH-04 принцип на работните режими:

Първият основен режим за търсене се активира по подразбиране, още с включването на устройството. Специфичното при него са двете цветни скали, видими на дисплея, които показват наличието на сигнал. Първата скала е в червен цвят и информира за наличието на сигнал. Втората скала, изразяваща се в зелен цвят, предоставя информация за средната мощност на сигнала.

Вторият метод на работа, с който разполага мощният уред, е осцилографски режим. Неговата цел е да помага на потребителя да разбере какъв вид шпионски бръмбар засича. Това се случва благодарение на получената информация за формата на вълната на радиосигнала и как се променя с времето.

Третият режим е много интересен и полезен, ако провеждате дискретни срещи. При неговото активиране се оценява текущото радио поле, като запаметява нивото на сигнала. Освен това ще се записват всички нови активни сигнали и ще ги добавя към базата данни. При засечен нова активност мигновено се информира потребителя, чрез звукова или вибрационна индикация.

Детектор за откриване на подслушватели BugHunter BH-04 канали на откриване:

Първият канал открива сигнали в честотния диапазон от 10 MHz до 2.4 GHz, което обхваща повечето шпионски устройства. Той се отличава с висока чувствителност и широк динамичен обхват (до 70 dB), като по този начин е способен да открива дори най-слабо захранваните бръмбари.

Вторият канал работи безкомпромисно в честотния диапазон от 2.4 GHz до 8 GHz. Неговата цел е да засича високочестотни и високоскоростни ленти, които се появяват за части от секундата.

Уредът за откриване може да работи на двата канала едновременно или всеки поотделно. Използването на двата канала едновременно се препоръчва само за експресен анализ на текущото радио поле.

Допълнителна информация и улеснителни функции:

Моделът има удобен и информационен LCD дисплей, с резолюция 320x340px. Върху екрана е изписана цялата информация за направените настройки, избрания режим или канал, вида на засечената честота и ниво на батерията.

При активиран първи режим на работа, върху дисплея се появява времева линия. Тя показва пикови моменти на сигнала, които се засичат. Времевата история може да се регулира от 2.5 до 22 секунди, като това се случва от бутоните на клавиатурата.

При активиране на третия режим устройството поддържа база данни за предупреждения, като информацията се съхранява в паметта. Техниката разполага с хранилище за разпределяне на 4 подразделяния с бази данни и с 2000 лога във всяка.

Всяко хранилище може да съхранява появата на сигнал по дата и час, регистрирани по време на една сесия при активен режим на защита. След това се актуализира многократно с нови данни. Ако е свързано към компютър, джаджата предлага генериране на лог в PDF файл, за всяка информация, Ако е необходимо, всеки лог файл може да бъде запазен за подробен анализ.

BH-04 разполага с функция да изолира и филтрира силни странични GSM или Wi-Fi сигнали. Тази опция дава възможност да се съсредоточи търсенето на скрита техника със слаби сигнали.

Технически Характеристики

 • Честотен диапазон Антена 1: 10 – 2400 MHz
 • Честотен диапазон Антена 2: 2400 – 8000 MHz
 • Чувствителност на честотомер: -50 dBm
 • Чувствителност Антена 1: до -70dBm
 • Чувствителност Антена 2: до -55 dBm
 • Динамичен диапазон Антена 1: 70 dB
 • Динамичен диапазон Антена 2: 55 dB
 • Режим на работа: търсене, осцилограф, сигурност
 • Консумация на енергия: до 0.6W
 • Захранване: вградена литиево полимерна батерия 3.5-4.2V
 • Зареждане на батерията: в електрическа мрежа с адаптер 5V, 1A
 • Размери с поставени антени: 23 х 7.7 х 1.2 см
 • Тегло с поставени антени: 105 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Детектор за откриване на подслушватели BugHunter BH-04
 • 1 х Слушалки
 • 1 х Адаптер 5V, 1A
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години