Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Универсална стойка за смартфон свързан към оптични уреди aks2

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: aks2
  • Наличност: ДА
Цена: 57,00 лв. Без данък 57,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Съвременните мобилни телефони са изключително добри в снимането си и качеството на картината, само че са добри в близките кадри. За целта е необходимо някакво увеличение. Когато се избере и оптичния уред: бинокъл, монокъл, телескоп, нощно виждане или микроскоп, то ще можете да свържете двете устройства посредством тази уникална универсална стойка. Диаметърът на окуляра може да варира между 28 – 47 мм.

Можете да превърнете мобилния си телефон във видеокамера или фотоапарат в голямо увеличение. Използвайки тази стойка можете много лесно и удобно да наблюдавате всичко наоколо. Благодарение на изключително широката стойка, може да използва с широки телефони като iphone7plus, 7, 6plus, 6, 5s, 5, Samsung Note , Sony, Sony Xperia Z и много други модели широки телефони. 

Можете да регулирате силата на пристягане. Частта за захващане на телефона се състои от стоманен болт. Тази част позволява да се монтира на всеки стандартен трипод (1/4-20). Мобилният апарат е добре защитен, благодарение на подложките с висока плътност, които го предпазват изцяло да няма никакъв контакт с металните части. Материалът, от който е изработена стойката, е изцяло съобразен с условията на външна употреба.

Технически характериски

  • Размери за окуляр: 2.5 - 4.8 см
  • Размери на телефон: 5.5 -10 см
  • Тегло: 106 гр
  • Изработка: Метал

Напишете отзив

    Лош           Добър