Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Специална стойка за оптични уреди фотоапарат и телескоп на Yukon 100x
Не е наличен

Специална стойка за оптични уреди фотоапарат и телескоп на Yukon 100x 29024

  • Произход: Беларус
  • Каталожен номер: 29024
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 95,00 лв. Без данък 95,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Предлагаме страхотен допълнителен аксесоар към всеки потребител на Беларуски оптични уреди от серията на далеко обхватни телескопи. Когато говорим за качество на картината, всеки потребител с радост се наслаждава на невероятното увеличение което предлага моделът 6-100x100. 


След като сте решили да заложите на доказаното качество, то със сигурност ще искате да използвате още една допълнителна екстра, с която да запечатвате желаната картина. Това означава, че след като използвате тази стойка ще можете бързо и лесно да прикрепите и фотоапарат. 

С тази комбинация от два уреда ще заснемате снимки с качество, което не сте си и представяли, на дистанция, която трудно би достигнал обикновен фотоапарат. Ако има желаете можете да използвате и видеокамера, с която да правите видеа от изключително далечно разстояние. Използвайки видеокамера прикрепена към оптичния уред телескоп, ще можете да наблюдавате картината директно през екрана на апарата или камерата.

Конструкцията е направена от много здрав метал съчетан с пластмаса. Самото прикрепяне може да се регулира във всеки един етап, посредством пристягащи винтове. В комплекта е предвидена специална торбичка за пренос. Така ще можете да запазите цялостта на стойката и да я носите навсякъде със себе си. 

Технически характеристики

  • Размери: 18 х 8.5 х 13.4 см
  • Тегло: 0.15 кг
  • Максимално тегло на фотоапарат: 1 кг

Комплектът съдържа

  • 1 х Стойка
  • 1 х Торба за съхранение и пренос

Напишете отзив

    Лош           Добър