Софтуер за унищожаване на дигитална информация Data shredder

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  Data shredder Произход:  САЩ
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
8,46 лв.
виж повече

228,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Съвременните технологии търпят постоянни промени, водещи до усъвършенстване за средствата за заличаване на документи. На вниманието ви предлагаме дигитален шредер за унищожаване на документи, който премахва напълно информация, която не искате да става публично достояние. Софтуерният продукт е с оригинален дизайн –за обикновеното човешко око е обикновена флаш памет, но в действителност представлява ценен продукт, който опазва личните данни.

Предимства

  • Заличава файлове и папки
  • Унищожава цялата база данни на дисковото пространство
  • Устройството е преносимо и позволява унищожаване на наличната информация на всеки компютър, до който имате достъп

Личните документи, снимки, видеа и др. са мечта за хакерите, които могат да проникнат лесно в базата данни на компютър. С този софтуер за трайно заличаване на файлове имате възможност да унищожите ценна информация и да спрете набезите на недоброжелатели. Когато изтрием файл от дадена директория, а оттам и от кошчето на компютъра, смятате, че всичко е погубено. В действителност файловете остават в кеш паметта на устройството, докато не презапишете нови, които да ги заместят. Този софтуер  позволява заличаването на абсолютно всякакви файлове и папки на 100%.

Флашката идва с компактните размери, които правят продукта удобен за ежедневна употреба. За да можете да се ползвате от предимствата на флашката, трябва да разполагате с компютър, притежаващ 1.33 GHz процесор и вътрешна памет от 1 GB. Заеманото дисково пространство от софтуерния продукт е само 200 MB. Необходимо е да поставите шредера под формата на флашка в USB порта на компютъра и да инсталирате софтуера. Инструмента за заличаване на информация е съвместим със следните операционни системи: Windows Vista, Windows 7, 8 и 10.

Комплектът съдържа:

  • 1 x Флашка
  • 1 x Подробна инструкция за работа на български език