Професионален GSM подслушвател и GPS локатор Atom500

(1 клиентски отзив)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  Atom500 Произход:  Хърватия
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
21,01 лв.
виж повече

566,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Професионален GSM подслушвател и GPS локатор Atom 500 е устройство, което може да поставите скришом в дома, офиса, автомобила или където пожелаете. С него ще слушате в реално време и ще знаете местонахождението на обекта, който шпионирате. За целта трябва само да поставите активна нано СИМ карта в джаджата.

Подслушвателят е снабден с вградена 3G GSM антена, за да имате бърза и безпроблемна връзка с него по всяко време. Благодарение на нея получавате акуратна информация къде се намира обекта въз основа на GPS сателитна локация. Висококачественият звук при подслушването е дело на 3D микрофона с MEMS технология.

Продължителността на работа стига до около седмица в режим на звукова активация. Това е възможно благодарение на патентования икономичен режим на работа на устройството, при който е намалено до край разхищението на енергия в странични процеси като светлинни индикатори и други. В непрекъснат режим на работа и активиран икономичен режим на работа времето на работа достига до 8 часа.

Подслушвател с професионален микрофон

Голямо предимство на шпионската джаджа е високото качество на звука, който чувате в ухото си. Той идва благодарение на 3D микрофон с MEMS технология, позволяваща професионална техника да се побере в много малки размери. Ето защо уредът е едва 4 х 1.9 см и тежи само 10 грама.

Малките габарити и олекотена конструкция позволяват по-лесно да скриете подслушвателя. Достатъчно е само да оставите дупчиците на вградения 3D микрофон на открито, за да може да чувате максимално добре какво се говори в близост. В идеални условия обхватът на микрофона може да достигне до 10 метра.

В случай, че нямате възможност да стоите непрекъснато на телефона и да слушате, то може да активирате функцията за звукова активация. Това означава, че устройството ще известява при засечен шум или звук. Самото известяване е под формата на обаждане към предварително зададения команден номер.

По този начин имате знак, че точно в този момент нещо се случва и съответно трябва да чуете какво е то. Така спестявате време и пари, а важната информация никога не остава скрита. С Atom 500 винаги сте в течение на разговорите, докато отсъствате.

В случай, че сте го поставили в автомобил, например, ще можете да проследявате и локацията на обекта. Това става чрез изпращане на смс команда към устройството, което в отговор трябва да върне точното си местонахождение в момента. Локацията е под формата на линк, който се отваря на стандартна маршрутна карта.

Предвидени са две технологии за определяне на местонахождението, съответно чрез сателитна връзка по GPS или по мобилна станция LBS. Първата е по-точна в определяне на локацията, като отклонението там е до 5 метра.

Независимо дали ползвате уреда за слушане или за следене, този модел е изключително полезен и функционален в различни житейски ситуации. С него винаги ще бъдете информирани навреме за плановете на другите и ще имате време за реакция.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Антена: 3G GSM вградена
 • SIM карта: нано СИМ
 • Микрофон: MEMS с 3D 
 • Батерия: вградена презареждаема
 • Издръжливост на батерията в непрекъснато слушане в икономичен режим: около 8 часа
 • Издръжливост на батерията при звукова активация: около 7 дни
 • Издръжливост в режим на изчакване 10-15 дни
 • Издръжливост в режим на дълбок сън: 1 година 
 • Размери: 40 х 19 х 10 мм
 • Тегло: 10 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

 • 1 х Подслушвател
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Инструкция за употреба на български език

ГАРАНЦИЯ 2 години