Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-5R md103

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  md103 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
0,30 лв.
виж повече

8,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-5R има основна задача да предпази корпуса на уоки-токито от външни фактори, както от евентуално негово изпускане. Дизайнът е изцяло проектиран да заема структурата на UV-5R, като форма и визия. Подходящ е за сериите на марката  UV-5R, UV-5RA, UV-5RB, UV-5RC, UV-5RD, UV-5RE, UV-5RV, UV-985.

Материалът използван за неговата направа е от мек силикон, който плътно обвива уоки-токито. За да не ограничава функционалността на устройството са предвидени отвори за отделните части.

Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-5R – Какво представлява

В лицевата част с са добавени два широки отвора, те са предназначени за видимостта на екрана, както и за клавиатурата. Също така са налични малки отвори, които покриват микрофона и говорителя. По този начин предаванoто на съобщение ще остане ясно, както и полученото такова. Звукът преминава свободно през тях, като по този начин връзката остава разбираема за двете страни.

В горната част са предвидени три отвора. Съответно това са за антената, въртеливия бутон за включване и изключване, както и за светлинния индикатор на фенерчето. В долната част е наличен отвор за зареждане, така че да не е необходимо да се сваля протектора, за да се осъществи презареждането.

Странично има свободен достъп за поставяне на слушалка, трубка или за свързващ програмиращ кабел. В задната част също има свободен достъп за щипката, така че да не се блокира възможността за закрепване на уоки-токито на колан, например.

Изпъкналите бутони, който са разположени в предната и страничната част на конструкцията, са напълно обвити с калъфчето, като по този начин се гарантира пълната им защита по време на употреба. За лесния ориентир и боравене с бутоните, върху предпазния аксесоар тези зони също са по-изпъкнали. Така лесно ще може да се ориентира кой бутон е за изпращане на сигнал, за фенер, за FM радио, както и за смяна на канал и банд.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съвместим с радиостанции: Baofeng UV-5R, UV-5RA, UV-5RB, UV-5RC, UV-5RD, UV-5RE, UV-5RV, UV-985 
  • Цвят: Черен
  • Размери: 10 x 6x 3.5cm
  • Тегло: 19 грама

Комплектът съдържа

  • 1 х Силиконов калъф за радиостанция Baofeng UV-5R