Мини IP WIFI P2P скрита камера m253WA

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  m253WA Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
5,94 лв.
виж повече

Original price was: 200,00 лв..Current price is: 160,00 лв..Спестяваш: 40,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Мини IP WIFI P2P скрита камера е изделие, което може да вградите във вечна налична вещ в желаното помещение. Тя предлага високо качество на изображение, независимо от избрания режим на работа. Друг голям плюс на модела е наличието на 120° градусов обектив, който с лекота ще прихване широк периметър на наблюдение.

Тези две нейни качества я превръщат в е един подходящ инструмент за поддържане сигурността на офиса, дома, склада или друго място. Работните режими, с които разполага са общо четири. Тя може да прави само запис, да предава картина с P2P връзка, да предоставя отдалечено наблюдение или да се комбиниран два метода.

Видеофайлът притежава голяма детайлност. Това се постига благодарение на вградения сензор с висока разделителна способност от 1920x1080p. Запаметеният фрагмент е под MP4 формат, който може да се преглежда на компютър, лаптоп или устройство, което поддържа този тип файлове.

Мини IP WIFI P2P  скрита камера с 4 работни режима

В зависимост от конкретната ситуация са налице няколко начина на използване на скритата джаджа. Първият е стандартен, като камерата има възможност да създава само видеа, който са придружени със звук. Информацията тук се запаметява върху карта памет. Нейният максимален капацитет може да бъде до 32GB. Записите след това се преглеждат на компютър или лаптоп с помощта на четец за карти памет.

Вторият метод е използването на P2P връзка. Тук наблюдението се извършва посредством безплатна апликация, която трябва да се изтегли на мобилен телефон. За да се извърши мониторингът модулът трябва да бъде поставена в желаното помещение, а потребителя да е на близко разстояние от нея. Обхватът на наблюдение е около 20/30 метра в права линия и без прегради.

Третият начин и най-предпочитан е отдалеченото наблюдението. Връзката тук се извършва посредством WiFi, а картината се визуализира отново през мобилното приложение. Предимството на видеонаблюдението в реално време е, че има картина от мястото на момента. Така ако забележите крадец вкъщи или в офиса, ще може да реагирате на време и да се свържете с органите на реда.

Третият начин на работа се характеризира с комбинирането на режима само за запис със един от другите два. По този начин няма да има нужда да се сваля картата памет за да се прегледат записите, това може да стане отдалечено през самото приложението. То от своя страна предоставя и допълнителни възможности като синхронизиране на датата и часа, активиране на датчик за движение, известяване при наличието на обект, начин на запаметяване върху паметта и редица други опции.

Моделът разполага с два възможни начина за захранване. Първият вариант е като свържете модулът с налична в комплекта батерия. Нейният капацитет е от 2000 mAh и с издръжливост от около 4 часа непрекъсната работа. Ако това не е достатъчно, в комплекта е включен и USB захранващ кабел, който може да се постави с адаптер 5V 2A в електрическата мрежа и да работи непрекъснато.

YouTube видео

Технически Характеристики

 • Формат на видеото: AVI/ASF
 • Резолюция на видео: 4 нива HD/High/Normal/Low Bandwidth
 • Ъгъл на снимане: 120 градуса
 • Време на работа: денонощно
 • Детектор на движение: 6 метра
 • Обхват на микрофона: 15 квадратни метра
 • Консумация на електричество: 350mA/3.7V
 • Памет: Камерата работи с външна SD карта памет до 32GB (купува се отделно)
 • Безплатно приложение: За мобилни телефони с Android и iOS
 • Наблюдение: Може да се наблюдава от 4 потребителя по едно и също време
 • Размери на платка: 6 см х 2,3 см х 0.4 см
 • Батерия: 2000 mAh (време на работа с батерията около 3 часа)

Комплектът съдържа

 • Мини IP Wi-Fi камера с широк обектив 120 градуса
 • Батерия
 • USB кабел за зареждане и пренос на данни
 • Инструкция за работа на български език

Гаранция: 2 години