Мини американски микроскоп с вградена камера Carson mm-480

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  mm-480 Произход:  САЩ
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
3,77 лв.
виж повече

Original price was: 127,00 лв..Current price is: 101,60 лв..Спестяваш: 25,40 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Моделът zOrb на американската компания за оптични уреди Carson е предназначен за хора, които не спират да изследват всичко около себе си и са любопитни да научат за детайли, скрити за невъоръженото човешко око. Този мини дигитален микроскоп се свързва с компютър и по този начин увеличеният обект излиза директно върху монитора, където го наблюдавате. За целта има включен USB кабел в комплекта. 

Впечатляващите 65 пъти увеличение са на база 21-инчов монитор. Това позволява да видите толкова дребни подробности в наблюдаваните обекти, за които дори не подозирате, че съществуват. Силата на приближаване e в пряка връзка с големината на екрана, на който гледате. Изчисляването става като умножите диагонала на монитора по 3.17. 

Вградената LED светлина гарантира чист и ясен образ. Тя е достатъчна, за да освети наблюдавания обект така, че да не се налага допълнително да търсите друг източник. Фокусното колело позволява да избистрите картината до съвършенство. Това става ръчно като завъртите вала. С едно натискане на копчето най-горе правите моментална снимка с 2-мегапикселовата камера. Можете и да запишете близко фокусно видео и след това да го изпратите на близки и приятели.

Инсталация и приложение

Преди да започнете работа с микроскопа е необходимо да инсталирате най-новия софтуер. Компютърът, който ще ползвате трябва да поддържа операционни системи Windows или Mac. Една полезна употреба е тази, при която могат да се проверяват банкноти и техните дребни скрити знаци. След като инсталирате програмата имате възможност да променяте фабричните настройки, да правите снимки, докато снимате видеото, да зададете режим да снима през определен период от време, да обработвате кадрите и клиповете и още много други интересни функции.

Дизайнерите на микроскопа са решили корпусът му да бъде в наситено син цвят. Изработката е от олекотена пластмаса, благодарение на което оптичният уред тежи само 100 грама. В комплекта са включени и два адаптера, които се поставят в долната част и служат за основа, която стъпва на наблюдаваната повърхност. В зависимост от обекта избирате един от двата и го поставяте, като накрая заключите механизма с въртене по часовниковата стрелка.

Технически характеристики

  • Увеличение: 65х (при 21 инча монитор)
  • Камера: 2 мегапиксела UXGA CMOS
  • Резолюция на снимките: 1600х1200 
  • Порт: USB 2.0/3.0
  • Размери: 50 х 50 х 74 мм
  • Тегло: 104 гр

Комплектът съдържа

  • 1х Дигитален микроскоп с USB кабел
  • 2х Адаптери за основата
  • 1х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година