Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

iRecovery Stick софтуер за възстановяване на информация от смартфон iOS iPhone

  • Произход: САЩ
  • Каталожен номер: iPhone
  • Наличност: ДА
Цена: 309,00 лв. Без данък 309,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Случвало се е да изтриете по погрешка нещо жизнено важно от телефона си? Чувството е ужасно и до сега връщане назад нямаше. Благодарение на американската компания Paraben, спасение вече има. Тя е лидер в производството на устройства за възстановяване на информация от паметта и разследващи софтуери. От 17 години фирмата не спира да създава все по-ефективни и компактни уреди, предназначени за ежедневна употреба.

Това е софтуер iRecovery Stick, специално предназначено за потребителите на Apple. Без значение, дали е с цел разследване или просто искате да възстановите ценни данни, това ефективно устройство ще спаси купища нерви, неудобства, а понякога и пари. Не винаги става въпрос за възстановяване на заличени данни, а искаме да видим какво се случва във въпросния смартфон. След като активирате този софтуер, ще получите пълна информация за всяко едно действие, извършено на iOS модела.

Ще достъпите пълната информация, която някога е съществувала в телефона: текст (SMS/MMS), iMessages (безплатни съобщения между потребителите на iOS устройства), история на позвънявания, контакти, отмятания в календара, бележки, линкове, изтрити снимки. Понякога се случва да изтрием някое приложение, не осъзнавайки, че с нея ще си отиде и цялата информация свързана с дейността му. Такива приложения например са: Facebook, Facebook Messenger, Google Maps, Skype, Maps, Safari, Twitter, Tectplus, TextFree, Voicemail, WhatsApp и много други.

Това е революционен продукт, който може да направи от всеки разследващ следовател. Работата с него е изключително лесна и не се изискват специални технически умения. Не трябва да се притеснявате за iOS продуктите, на които използвате iRecovery флашката. Тя е напълно безопастна за устройствата, не го джейлбрейква, не променя базите данни или каквото и да било на смартфона. Единственото, което може да направите с него е да намерите загубените данни и да ги свалите, без някой да разбере, че сте го използвали върху въпросния смартфон.

Технически характеристики:

  • Работи с: iPhones, iPads и всякакви устройства работещи с операционна система iOS v10.x или по ниска версия.
  • Системна съвместимост: Windows Vista, Windows 7, Windows8, windows 10
  • Изисквания: Процесор- 1.33GHz; Памет: 200MB място на твърдия диск

Комплектът съдържа:

  • 1 x iRecovery Stick
  • 1 x USB кабел за Iphone
  • 1 х Инструкция на български език

Напишете отзив

    Лош           Добър