Резервни UV лампи

Показване на 5 резултата

Всеки ден търговските вериги, малките магазинчета, банковите институции, бюра за обмяна на валута и други сектори свързани с непрекъснат обмен на пари се нуждаят от уред  доказващ тяхната оригиналност. Все по-често в практиката се наблюдава увеличаване на опитите да се използват фалшиви банкноти.  Затова се нуждаете от специализиран детектор, който притежава UV светлина,  чрез която ще покаже дали една банкнота притежава необходимите защити или не.

Какво представлява ултравиолетовата лампа

Устройствата за проверка на банкноти  работят посредством  UV и бели лампи и други специфични проверяващи технологии,  чрез които се  удостоверява истинността на купюрите. Те са изработени във вид на луминисцентни пури, но с допълнителна флуоресцентна светлина. Принципът  им на действие е да преобразуват невидимата ултравиолетова светлина във видима. Основната функция на такъв тип проверка  е да отразява за секунди дали предадената банкнота или документ отговарят на изискванията за оригиналност.  Преминавайки през ултравиолетовата пура, светлината ще отрази магнитните мастила и нишки, който по стандарт трябва да бъдат вградени в хартията или купюра.

Необходими аксесоари за детектори проверяващи банкноти

Както  повечето устройства използващи лампи и тук след определени часове  на експлоатация, ултравиолетовата лампа губи своята мощност и изгаря.  В нашия раздел за аксесоари на детектори, ще може да разгледате различни модели в зависимост от необходимия размер.  Всяка една от тях има енергоспестяващ ефект, което няма да увеличи разходите за електроенергия. Характерни са с дългата си продължителност на живот, като минимална стойност на експлоатация е 7500 часа. Различните модели се различават и по това на колко вата работи конкретния уред.

Основни характеристика на тези аксесоари

  • Време за работа от 7500-8000 ч.
  • Дълъг живот на употреба
  • Енергоспестяващи
  • Мощност: 4W, 5W, 8W или 9W
  • Размери: различни в зависимост от детектора

Защо да изберете онлайн магазин Диверсант?

В нашия онлайн магазин работят специалисти, които могат да съдействат във всеки един момент от процес на търсене, подбор и ориентиране в точния продукт. Освен това ще получите консултация за всеки един модел и ще можете да изберете най-добрия продукт на най-добра цена.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече