Мултифункционален детектор за проверка на банкноти с UV и бяла лампа и увеличаваща лупа uv1432

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  uv1432 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

67,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Пред вас е детектор за разпознаване на фалшифицирани парични знаци, видими само при използването на ултравиолетова светлина. Продуктът е задължителен аксесоар за тези, които работят с парични средства, особено при разплащане в брой. Можете да избирате между бяла и ултравиолетова светлина при обстоен преглед на пари и техните отличителни знаци. Двойната ултравиолетова лампа осигурява по-добра осветеност за разкриване на флуоресцентните символи на банкнотите като воден знак, нишка, холограм.

Вградената мерителна лента позволява на добре запознатите лице да измерят разстоянията на всеки отличителен белег на паричното средство. Благодарение на лупата, намираща се в горната част на корпуса, могат да бъдат разчетени надписи с твърде дребен шрифт. За да работите с детектора, е необходимо да го включите към електрическата мрежа.

Имате два режима за преглед и установяване истинността на банкнотите. Светлината, излъчвана от UV лампата е значително по-силна, което спомага очите да не почистват умора. Устройството може да бъде използвано за по-продължителна работа, тъй като UV лампата не е в пряк контакт с човешкото зрение и не го уврежда.

Технически характеристики

  • Двойна UV лампа: 9W
  • Флуоресцентна светлина за разпознаване на воден знак: ДА
  • Захранване: AC 220V/ 50-60Hz
  • Консумация на енергия: <10W
  • Размери: 19 х 13 х 14 см
  • Тегло: 550 гр

Гаранция: 1 година