Мини UV и LED микроскоп с 20х увеличение и универсален адаптер за смартфон Carson MM-380

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MM-380 Произход:  САЩ
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
1,13 лв.
виж повече

Original price was: 38,00 лв..Current price is: 30,40 лв..Спестяваш: 7,60 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Мини UV и LED микроскоп с 20х увеличение и универсален адаптер за смартфон Carson MM-380 е поредния успешен опит на американския бранд да смае света с иновативен уред. Пред нас е един джобен микроскоп, който се превръща в перфектен увеличителен инструмент за камерата на личния ни телефон.

В резултат на това, на екрана на мобилния си виждаме 20-кратно увеличен образ, който допълнително можем да манипулираме чрез функциите на самия телефон. Идеята е да направим уникални снимки и видео на микросвета около нас, който остава невидим за невъоръженото човешко око.

Друга много важна отличителна характеристика на продукта е вградената UV и LED светлина. Благодарение на ултравиолетовия лъч можем да ползваме уреда за проверка на фалшиви банкноти, произведения на изкуството, антики, специално мастило и т. н. Бялата светлина пък ще помогне при изследването на растения, насекоми, различни синтетични материи и много други обекти.

Лесна и практична връзка със смартфон

Механизмът на работа с устройството е измислен така, че да бъде максимално опростен и удобен за ползване от деца и възрастни. За целта първо закрепваме окуляра на оптичния уред към универсалния адаптер за смартфон. Това става много лесно, защото е предвиден магнит, който свързва перфектно двата накрайника.

След това поставяме камерата на телефона така, че да съвпадне с лещата за наблюдение. По този начин вместо да наблюдаваме с едно око през тесния окуляр, ще виждаме увеличения 20 пъти обект на целия екран на смартфона ни. Това дава възможност да ползваме всички функции на мобилното устройство като снимки, видео, допълнителен зуум и т.н.

С едно докосване на сензорния екран ще получите желания фокус на картината. С допълнителния дигитален зуум може да увеличите още или да насочите вниманието си към определен детайл или цял сектор от наблюдавания обект.

Много важно предимство е факта, че адаптерната щипка е съвместима с повечето смартфони на пазара. Това прави продукта подходящ за малки и големи, тъй като няма значение колко нов или колко скъп телефон имате.

В случай, че използвате микроскопа без клипса, може да настроите картината като завъртите фокусното колело на микроскопа. То е направено много удобно така, че да може да работите само с едната си ръка.

Уредът се захранва с три на брой малки батерии тип LR44, които са включени в комплекта. Те са сменяеми и това е много удобно и практично.

Технически характеристики

 • Увеличение: 20х
 • Вградена LED светлина
 • Вградена UV светлина 
 • Съвместим с телефони iPhone, Samsung, LG, HTC и други
 • Захранване: 3 броя сменящи се батерии LR44
 • Цвят: сиво и черно
 • Размери: 4.3 х 3.8 х 2.3 см
 • Тегло: 22.7 гр (без шипката)

Комплектът включва

 • 1 х Мини микроскоп с LED и UV светлина
 • 1 х Универсална щипка за смартфон
 • 3 х Батерии тип LR44

Гаранция: 2 години