Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Заглушаващ сигнала калъф за телефон
Не е наличен

Заглушаващ сигнала калъф за телефон jam805

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: jam805
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 40,00 лв. Без данък 40,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

С развитието на технологиите и лесния достъп до различни шпионски устройства подслушването, проследяването, сканирането и извличането на информация от различни мобилни телефони, кредитни или дебитни карти е масово разпространено. Зложелателят успява лесно без да му коства голямо усилие да се възползва от личните данни. Ние предлагаме специално разработен GSM калъф, който ще предотврати засичнаето на смартфона и дебитни карти.

Всички тези фактори провокираха производителите на GSM калъфи да изработят модел, който да заглушава сигнала на мобилния апарат и да осигури необходимата  защита от подслушване, проследяване и сканиране. Моделът  е  разработен с нано покритие от анти-радиационен електромагнитен материал.  След поставянето на мобилния телефон и карти в него, никой няма да може да пробие защитата използвайки  сканиращи устройства. 

След като поставите телефона в съответния джоб ще предотвратите всякаква възможност от засичане или проследяване. Независимо къде е поставен на масата, в чантата или джоба никой няма да може да се възползва от информацията в мобилния апарат. А ако смятате, че някой ви е инсталирал мобилно приложение за проследяване, то калъфът мигновено ще стопира всички канали и така отсрещната страна няма да успее да  локализира местонахождението.

Технически характеристики

  • Отслабва силата на сигнала до 95db
  • Антирадиционна защита с ефективност на работа: 100%
  • Размери: 17.5 х 12.5 см
  • Приложимост: за всички мобилни устройства с подходящия размер

Напишете отзив

    Лош           Добър