Bluetooth микрослушалки

Показване на 4 резултата

Предстои ви важна презентация и искате да си гарантирате безпроблемното й преминаване? Ние имаме предложение за вас! Възползвайте се от безжичните Bluetooth микрослушалки, които ще помогнат в този труден момент. С какво са полезни и защо да се доверите точно на нас ще разберете по-долу!

Какво представляват Bluetooth слушалките?

Това са миниатюрни безжични технологични устройства, предназначени за дискретна гласова комуникация. Чрез тях провеждате безшумен телефонен разговор, по време на който Ви се предоставя така необходимата за Вас информация.

Използването им е възможно, дори и апарата да се намира на по-голямо разстояние – в джоба, раницата, на бюрото.  Блутут технология осигурява обхват от около 10 метра, което е напълно достатъчно за употреба в една средна по размер стая.

Въпреки еднаквото си предназначение, те се предлагат в различни по външност и размери устройства.

По какво се отличават едно от друго?

Предлаганите от нас шпионски джаджи са във вид на:

  • кредитна карта с вграден микрофон за провеждане на телефонни разговори;
  • примка, посредничаща между телефона и слушалките. Приема сигнала от апарата и го предава на поставените в ушите слушалки;
  • очила с обикновен външен вид, но скрита технология за комуникация, позволяваща безкабелна връзка с апарата и даваща възможност за осъществяване на разговора без участието на смартфона;
  • химикалка отново предоставяща възможност за дискретно провеждане на обаждания.

 

Както виждате на разположение е цял арсенал от различни продукти, специално пригодени за безжична комуникация. Високите технологии се разрастват и намират все по-голямо приложение в различни сфери от живота ни, дори и в помощ на учението. Доверете им се и няма да ви подведат!

Защо са полезни?

Защото предоставят гарантирано вземане на матурите! Те са изключително дискретни, поради малките си размери, не изискват от вас отделянето на време за поддръжка, имат продължителна автономност и не изискват специални умения за употреба.

Защо да се доверите на Diversant?

Защото от тук гарантирано купувате нов качествен продукт на най-добрата цена. От друга страна получавате пълен комплект и с гаранция. Имате въпроси? Попитайте квалифицираните в областта консултанти напълно безплатно. Направете поръчка, сега!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече