Без GSM

Показване на 8 резултата

Доста често, устройствата за преписване с участието на GSM апарат се оказват неудобни за употреба, на първо място поради това, че те всъщност вече се събират от учителите преди началото на изпитната сесия. На второ, поради изискванията да се извърши предварителна свързаност с телефона и джаджата да се приведе в режим на очакване, което отнема време. Сега обаче имате на разположение устройства за преписване без необходимост на телефон.

Как работят?

Начинът на функциониране е много лесен и удобен за преписване. Устройството разполага с вграден слот за СИМ карта. При позвъняване на номера на сим картата, уреда отговаря автоматично. Това означава, че няма нужда да се движите. В зависимост от типа слушалка който сте избрали, се определя как ще бъде предаван сигналът.

Ако се използват магнитни микрослушалки, е необходима употреба на примка предавател, която се поставя на врата под дрехите, като количеството дрехи не влияе на сигнала.

Ако се предпочита слушалки тип тапичка, то тогава не са необходими никакви кабели, тъй като самата тя разполага с вграден усилвател улавящ сигнала излъчван от GSM приемника.

Всички модели разполагат с вградени микрофони, благодарение на които отсрещната страна също ще чува всичко което се случва около вас.

Захранването им идва от вградена презареждаема батерия, издържаща между 3 и 10 часа. А презареждането се извършва изцяло от компютър или лап топ, позволявайки да го носите навсякъде с вас.

С какво се отличават от останалите?

С възможността за пълна автономност, без участието на GSM. Поставяте SIM-картата си директно в слота на уреда и той започва да функционира, а пристигащите слушалки са изключително миниатюрни и не създават неудобство при употреба. Останалите предимства са:

  • Абсолютна дискретност при комуникацията;
  • Елиминират неудобството от наличието на телефон;
  • Цялата инсталация е събрана в малък предавател, удобно прикрит под дрехите;
  • Не издава никакви звуци, а отговарянето на входящо повикване се осъществява автоматично;
  • Презареждаемата вградена батерия, позволява работа достигаща 10 часа;
  • Компактни размери позволяващи лесно транспортиране и не заемат много място в чантата.

Все положителни причини да се сдобиете с подобна шпионска джаджа и то само сега на ХИТ-цени!

Защо да се доверите на Diversant?

Защото избирайки нас, като магазин от който да пазарувате, ще получите индивидуално отношение и предложения, съответстващи на конкретния случай. Колебаете се кой продукт точно да си купите и дали той ще съответства на нуждите? Не се притеснявайте да се свържете с професионалните  консултанти, които са безплатно на разположение за подобни въпроси. Възползвайте се само сега от невероятно ниските цени, гаранцията за качество, съпътстваща всяка стока, както и 14 дни период за изпробване и връщане на покупката срещу възстановяване на платените пари.

От друга страна можете да прегледате доставката си преди да я платите. Това прави пазаруването от нас още една идея по-сигурно и надеждно, така че заповядайте!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече