WiFi подслушвател за запис и слушане в реално време скрит в разклонител SALYUT PC220

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  SALYUT PC220 Произход:  Хърватия
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

Original price was: 938,00 лв..Current price is: 750,40 лв..Спестяваш: 187,60 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

WiFi-подслушвател за запис и слушане в реално време SALYUT PC220 е професионален шпионски продукт, комбиниран с две скрити функции. Той едновременно може да създава звукозапис при звукова активация и предоставя възможност за слушане в реално време. Устройство е максимално добре замаскирано, като дизайнът е под формата на стандартен разклонител.

Дело е на хърватската компания “Secureee”, специализирана в производството на подслушвателна техника. Изделията се отличават с висококачествена изработка и използването на много добри микрофони. Големият плюс на продукта е, че се управлява отдалечено през мобилно приложение и няма нужда от SIM карта, която трябва да се издаде притежателя си. По този начин потребителят остава напълно анонимен.

SALYUT PC220 използва най-висок клас 3D микрофон. Неговият обхват е до 10 метра без прегради. Тази характеристика допринася за един качествен запис с ясен звук, включително подпомага и безпроблемно разбиране на тих разговор или шепнене в стаята до 5 метра. Аудиозаписите се съхраняват върху вградена 32GB карта памет.

В режим слушане в реално време, качеството на звукът също е отличен и ясно разбираем. Допълнително цялата информация от него също ще бъде съхранена върху паметта. Прослушването на разговора отново става отдалечено през апликацията.

WiFi-подслушвател с отдалечен контрол

За да работят шпионските функции на устройството е задължително да има наличен интернет в помещението, където ще се постави. Подслушването и прослушването на записи се извършва изцяло онлайн с помощта на мобилно приложение. То е безплатно и може да се изтегли от магазините на Google Play и App Store.

Апликацията позволява и редица допълнителни настройки, които да подобрят работа на разклонителя. Една от наличните опции  е да изпраща алармени известия до началния екран на мобилния телефон със съобщение, че има наличие на шум в радиус около микрофона. Благодарение на това, освен да спести от времето за проверка за наличие на разговор в помещението, той се превръща и в чудесна аларма, която да извести за подобен тип действие.

Друга опция е да се определи дължината на аудиофайловете. Налични са четири опции за времетраене, които варират от 1 до 30 минути. Също така може да се определи и чувствителността на микрофона, тук избора е между високо, средно и ниско.

Устройството изглежда и действа, като обикновен разклонител с четири гнезда и два USB входа. Работи постоянно към захранване или на резервна батерия от 550 mAh, която се включва в случаи на аварии, спиране на тока или при изваждане от контакта. Нейната издръжливост на работа достига до 7 часа.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Формат на аудиофайловете: WaV формат, 128kbps, гласово активиране
 • Свързване: 2,4 GHz Wi-Fi мрежа (5G Wi-Fi мрежа не се поддържа)
 • Режим на работа: запис и слушане в реално време
 • Работно време: неограничено при свързан кабел към 220V
 • Капацитет на резервната батерия: 500mAh (използва се само когато кабелът е изключен от 220V)
 • Продължителност на работа на резервната батерия: 7 часа слушане на живо / 24 часа в режим на готовност  / 7 дни в сън 
 • Памет: вградена  micro SD 32Gb (способна да записва 512 часа)
 • Kонсумация на памет 1Mb/минута, 512 часа /32Gb
 • Скорост на изтегляне на записите през Wi-Fi: 1 минута запис – 5 секунди изтегляне / 5 минути запис -25 секунди / 10 минути запис  – 1 минута
 • Размери: 300 х 60 х 60 мм
 • Тегло: 687 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х WiFi подслушвател за запис и слушане в реално време
 • 1 х Отвертка
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години