Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Софтуер за възстановяване информация от Android устройства Phone Recovery Stick

  • Произход: САЩ
  • Каталожен номер: Phone Recovery Stick
  • Наличност: ДА
Цена: 309,00 лв. Без данък 309,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Често в забързаното ежедневие се случва да изтрием волно или неволно важни контакти, снимки или видео. Детето е докопало телефона и е заличило цялата информация. Искаме да си възвърнем данните, понеже те са били важни за нас или просто са имали сантиментална стойност, но нямаме необходимия пособ. Този професионалнен софтуер е създаден точно с тази цел, а именно да възстанови изтрити файлове, на всяко едно Android устройство.

Този специално проектиран софтуер може да възстанови всички изгубени данни, независимо дали те са били на телефона или на SD картата памет. Възстановява потребителските данни като текстови съобщения, история на входящи и изходящи обаждания, контакти, бележки снимки и видео. Извлича данни от приложения като Facebook, Facebook Masanger, Chrome, Textfree и други подобни. Можете да проверите всичко, от историята в интернет браузъра, facebook приятелствата и дори проведените скайп разговори, както и история на движение на устройството (ако GPS е бил включен). Софтуерът намира и предоставя всеки един файл в удобен за четене формат.

Флашката за възвръщане на данни по никакъв начин не нарушава сигурност на Android устройствата. Тя не ги уврежда по-никакъв начин, а просто използва техните данни за да може да възстанови изгубените. Не изисква непременно “root” на мобилния апарат.

Изключително предимство на подобен софтуер е възможността да заобикаля PIN-кодове, пароли за заключване както на апарата, така и на мобилните приложения. Важи само за устройства до Android 4.1 или с по-ниски версии. Режимът на USB за отстраняване на грешки трябва да в активиран.

Технически характеристики:

  • Работа с устройства поддържащи система: Android 1.x, Android 2.x, Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0 (изисква се root), Android 5.1 (изисква се root)
  • Възстановяване на изтритите файлове от аднроид устройство: текстови съобщения (SMS/MMS), всички видове обаждания, контакти, календар, бележки, снимки и картинки, музика, видео, документи и интернет история.
  • Възстановяване на изтрити данни от приложения: Facebook, Facebook Messenger, Chrome, WhatsApp, Whisper, LinkedIn, Jott Messenger, TextFree, TextPlus, KIK и други.

            Системни изисквания:

  • Съвместимост: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, или Windows 10
  • 1.33 GHz процесор, 1GB RAM, 200MB пространство на твърдият диск
  • Кабел за пренос на данни

Напишете отзив

    Лош           Добър
Вижте също: CCTV системи