Скрита камера в колан k211

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  k211 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

210,00 лв.

Изчерпан

Описание

Често в ежедневието си попадате на действия и разговори, които искате да запаметите. Не са един или два случаите, в които благодарение на скрити камери са разкривани злонамерени действия. Било то на трети лица, да се защитите пред работодател за клевета от колеги и редица други ситуации.

Дискретност и ефикасност

За да създадете подобен тип видео, то задължително не бива да будите подозрение в отсрещната страна за притежаването на средство за заснемане. Съответно това довежда до избора на продукт, който да бъде максимално дискретен и незабележим.

Един такъв подходящ за целта продукт е предлаганият от нас колан. На пръв поглед представлява обикновен колан, който обаче в катарамата си притежава скрита камера, с която всяко едно събитие ще бъде заснето с добра картина и ясен звук.

Дизайнът му по никакъв начин не се набива на очи. Поглеждайки го представлява мъжки, елегантен кожен колан за всекидневна употреба. Важната и същинската част на модела се крие в катарамата. Тя от своя страна е проектирана с интересен дизайн, като в нея е скрита и самата 5 MP камера. Вграденият модул снима с HD качество на видеото с ясен и чист звук.

На долната част на закопчалката са разположени и малки дискретни бутончета, с които удобно извършвате управлението. По време на употребата настройването на устройството става изключително лесно, бързо и незабележимо.

Дължината на модела е 1.15м, това позволява възможността да пасне на почти всеки един размер Поддържаната памет на устройството е 8 GB. Времетраене на записите с едно зареждане варира около 70-80 минути. Захранването се осъществява чрез презареждаема 420MA батерия.

Технически характеристики

  • Резолюция на видеото: 1920 х 1080, (30fps)
  • Резолюция на снимките: 2272 х 1704
  • Вградена презареждаема батерия
  • Вградена памет от 8GB
  • Цвят: черен

Комплектът съдържа

  • 1 х Скрита камера в колан
  • 1 х USB кабел
  • 1 х Подробна инструкция на български език

    Гаранция: 1 година