Резервно зарядно за еднобандова радиостанция Baofeng nz888S

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  nz888S Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

9,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Радиостанцията намира широко приложение в ежедневието или при любителски занимания. Тя подсигурява сигурна и стабилна комуникация между участници, като не се влияе от наличието на мобилен сигнал и е доста по-бързо предаването на съобщението. От нейните функции могат да се възползват служители в сферата на охраната, складови и строителни работници, както и ловни дружинки, хора занимаващи се скално катерене и други.

Всеки комплект радиостанция включва устройството, антена, настолно зарядно и слушалки. Всеки един компонент при евентуална загуба или повреда може да бъде закупен и допълнително.

Настолното зарядно за еднобандова радиостанция Baofeng е подходящ за моделите на марката BF-666S, BF-777S и BF-888S. С него се зареждат единствено литиево-йонни батерии, които работят със съответната серия. Към зарядното е предвиден и кабел с дължина от 90 съм и завършва със стандартен накрайник за електрическата мрежа.

В предната част на корпуса има вграден светлинен индикатор. Неговата основна задача е да индикира заряда на батерията. За по-точен ориентир светлината е с налични два цвята. Съответно зелен при пълен капацитет на батерията и червен, индикиращ ниското ниво и необходимостта от зареждане.

Специфичното на устройството, че може да зарежда батерията по два начина. Първият се характеризира с поставянето на цялата станция. Вторият с поставянето само на батерията, без конструкцията на уоки-токито. Това е голямо предимство, защото при наличие на две батерии, докато се зарежда едната може да се работи с другата.

Технически характеристики

  • Подходящ за моделите: Baofeng BF-666S, BF-777S и BF-888S
  • Входящо напрежение: AC 100V – 240V / 50Hz
  • Изходящо напрежение: DC 5V – 500mA
  • Вид на батерията за настолно зарядно: литиево-йонна
  • Кабел: дължина 90 см
  • Параметри: 85 х 65 х 40 мм
  • Тегло: 83 грама