Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Предпазна яка за ловни кучета
Не е наличен

Предпазна яка за ловни кучета Pj004

  • Произход: Европейски съюз
  • Каталожен номер: Pj004
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 105,00 лв. Без данък 105,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Ловното куче не е просто домашен любимец, който трябва да разходите рано сутрин, да му сипете храна в паничката или да го ударите с вестника като е направил някоя беля. За ловците това е техният боен другар, партньор в лова. Те трупат безброй спомени заедно, обикалят с часове в студ и пек...с две думи привързват се един към друг.

Ловът не е игра

Ловът, освен хоби понякога може да се превърне и в опасно занимание, особено за кучетата. Те не са въоръжени, като своите стопани и при лов на едър дивеч, се изправят срещу страховити противници. Често когато дивото прасе или друго опасно животно е притиснато (или ранено), то напада и пораженията може да са фатални. Чувството да видиш най-добрия приятел на човека да лежи безпомощно и да си безсилен да му помогнеш е страшно, много ловци го изживяват тежко и дори понякога ги отказва от разтоварващото им хоби.

Не чакайте да се случи най-лошото, вземете предпазни мерки

Има начин да предпазите до голяма степен вашето ловно куче. Представяме ви предпазна яка, която защитава най-уязвимата част на кучето, а именно неговият врат. Тя е камуфлажна, за да не се откроява от околната среда и да не бъде забелязан лесно от плячката. Има два начина чрез които се прикрепя плътно към врата на кучето, за да не го дразни докато тича и да не се закачи на някой клон или храст. Яката има във вътрешната си част силно прилепящо велкро и две каишки във външната част.

От вътре сме предвидили и джоб за GPS тракер, за да може да оборудвате напълно вашия другар. Тези яки са произведени от висококачествени материали и са направени в България. Правят се по поръчка, за да може да пасне напълно на колегата ви в лова. Слагайки я на кучето си, вие ще сте много по-спокойни за него и ще можете да се отдадете изцяло на любимото си хоби.

Технически характеристики:

  • Подходяща за кучета от 35 до 50кг
  • Размери: широчина 15 см; дължина: регулируема от 40см до 60см.
  • Гаранция на шевовете: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър