Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
 Предпазна сигнална жилетка за ловни кучета
Не е наличен

Предпазна сигнална жилетка за ловни кучета lov70

 • Произход: Европейски съюз
 • Каталожен номер: lov70
 • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 335,00 лв. Без данък 335,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Всички запалени ловци много добре знаят, колко предани и важни са ловните кучетата. Отделили много време, за да ги обучат, тренират, да съобразят правилната храна, да следят за тяхното добро здравословно състояние, ловците се привързват към своите колеги в лова. Ако говорим за специално селектираните породи за това хоби, тогава инвестицията е още по-сериозна.

Не му мислете - защитете Вашите верни помощници 

Представяме ви специално изработената предпазна жилетка, помагаща на вашия четириног приятел да изпълни задълженията си, без последствия. На първо място, тя е изработена от специална материя, която да го предпазва при лов на едър дивеч. Знаете колко опасни могат да бъдат например дивите прасета, когато са приклещени и се борят за живота си. В тези критични моменти, дивото животно може да нанесе сериозни наранявания на Вашия помощник и дори да го убие. С тази жилетка, опасността значително намалява. 

Когато ловната дружинка обикаля от часове, а понякога и цял ден, концентрацията не може да остане на същото ниво, като в началото на лова. Изморени, ловците могат по погрешка да уцелят някой от своите четириноги другари. По тази причина по-голямата част от жилетката е със сигнално-оранжев цвят и има големи светлоотразителни ленти.

Поставяне


Когато я поставяте на кучето, вие разполагате с няколко регулатора на нейната големина, за да е максимално добре прилепнала към тялото му. Така няма да му пречи, докато тича или да се закачи на някой клон или храст. Във вътрешността на жилетката е предвиден специален джоб, в който може да сложите проследяващо устройство за вашето куче. Заедно с тракера и жилетката, кучето ще е напълно оборудвано и готово за подвизи.

Характеристики:

 • Произход: България
 • Подходящ за: кучета от 35-50кг
 • Приемат се индивидуални поръчки
 • Плат: в предната си част камуфлажен, в останалата част е оранжев, светлоотразителни ленти, двойни шевове
 • Гаранция на шевовете: 2 години

  Напишете отзив

      Лош           Добър