Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Предпазен нагръдник за ловни кучета (къс вариант)
Не е наличен

Предпазен нагръдник за ловни кучета (къс вариант) Pj003

  • Произход: Европейски съюз
  • Каталожен номер: Pj003
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 270,00 лв. Без данък 270,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Професионалното оборудване на ловеца е закон по време на лов. Непромокаеми обувки, дрехи според сезона и заобикалящата среда (камуфлаж), добре поддържано оръжие. С годините всеки авджия надгражда екипировката си, за да е все по-ефективна и да му е по-комфортно по време на любимото занимание. Колкото е по-запален човек по това хоби, толкова по-трудно прави компромис с ловното оборудване.

Защитете своите верни бойни другари

Когато ловецът е напълно екипиран и готов за действие, е време да помисли и за своето ловно куче. То също има своите нужди, поема повече рискове и ако вие не се сетите, то няма как да ви го подскаже. Докато вие разполагате с оръжие, кучето разполага само със зъбите и инстинкта си, а доста често се изправя срещу животни в пъти по-големи от него.

Представяме ви едно много ефикасно предпазно средство за вашия колега в лова, а именно предпазният нагръдник. Жилетката е разделена в две части като предната предпазва врата (камуфлажна), а задната гърдите (сигнална). От двете страни на нагръдника има и светлоотразителни ленти, така ловците лесно ще виждат своите кучета и няма да ги объркат с други животни. От вътрешната част е съобразен и джоб за GPS тракер, в случай че искате да следите движението на кучето от големи разстояния.

Характеристики:

  • Подходяща за кучета от 35 до 50 кг
  • Произведено в България
  • Плат: специален защитен, трудно пробиваем
  • Приемат се индивидуални поръчки

Гаранция на шевовете: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър