Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Отворена предпазна жилетка за ловни кучета
Не е наличен

Отворена предпазна жилетка за ловни кучета pj002

  • Произход: Европейски съюз
  • Каталожен номер: pj002
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 295,00 лв. Без данък 295,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

По време на лов, участвайки в преследване, унесени в това да прибавят към колекцията нов трофей, ловците често несъобразяват опасността за здравето на своите ловни кучета. Напомнянето често идва с инциденти, а понякога и с фатален край за кучето. Хубаво е да помислите за него, да го предпазите възможно най-добре от преследваното животно, а и от вас самите.

Представяме ви предпазната отворена жилетка за ловни кучета. Тя предпазва най-уязвимите части на кучето като в горната си част е отворена, предвидена за по-топло време. В предната си част, тя е камуфлажна и предпазва шията на кучето, а в задната си е сигнална, за да може вие и вашите колеги да отличавате кучето от плячката.

Прикрепянето става чрез силно прилепящо велкро в горната й част и чрез три броя каишки в останалата част. Дизайнът й е толкова добре съобразен, че жилетката пасва идеално по тялото на кучето, като от вътрешната страна има дишаща материя, за да не запарва животното. Предвидено е място за GPS тракер, чрез който да знаете през цялото време къде се намира вашият партньор в лова.

Характеристики:

  • Подходяща за кучета: от 35кг до 50кг
  • Материал: специален предпазен

Гаранция на шевовете: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър