Мини професионален детектор на шпионски джаджи и сигнали iProtect 1203

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  iProtect 1203 Произход:  Русия/Украйна
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

570,00 лв.

Изчерпан

Описание

Професионален детектор за откриване на сигнали iProtect 1203 е устройство, с което ще можете ефикасно да проверявате дадено помещение за наличието на скрита техника за подслушване и наблюдение. Моделът е част от гамата продукти на DigiScan Labs, които са водещ лидер в контрашпионажния бранш.

С него откривате различни устройства за извличане на информация, които при работа излъчват сигнал. Такива са устройства предаващи в реално време, работещи със сим карти, WiFi връзка, Bluetooth. Локализирате GPS локатори, Wi-Fi камери, микрослушалки, подслушватели, телефони и друга по вид техника.

За да работите с детектора не са необходими никакви технически умения и познания. Единственото, което трябва да направите е да прочетете инструкцията, да поставите батерии и да включите устройството. При активиране имате възможност да изберете вибрационен режим на работа, както и да пуснете атенюатор за регулиране на чувствителността.

По време на употреба информация за нивото на силата на излъчвания сигнал се показва върху цветова скала, която е разположена в долната част на конструкцията. Другата опция за алармиране е посредством вибрация, ако претърсвате в зона, където нямате пряка видимост към скалата.

Захранването се осъществява посредством 2 броя, тип ААА батерии, като с чисто нови хубави батерии може да издържи до 10 часа в непрекъснат режим на засичане. Предвиден е и индикатор за спад на нивото на заряд, който ще покаже кога е необходимо да замените старите батерии с нови такива. Допълнително, ако по време на употреба, зарядът е нисък, това по никакъв начин не влияе на качественото обследване на зоната.

Детектор на подслушвателни устройства засичащ от 50MHz до 6GHz

На пазара има огромен брой лесно достъпни устройства за извличане на секретна информация от офис, апартамент, кола и т.н. Тези устройства работят в различни честотни диапазони. За да обхване почти всичко възможно, детекторът засича честоти от 50MHz до 6GHz. Благодарение на много чувствителна антена, която е разположена в горната част на конструкцията, уредът успява да засече излъчван сигнал до 10 метра обсег.

Новата подобрена версия на iProtect 1203 притежава 16 степенна скала за локализиране на сигнал. При претърсване нивата на скалата се запълват, като колкото сте по-близо до шпионската техника, толкова по-запълнени са те. По този начин се ориентирате и за посоката на претърсване.

Също така е налице атенюатор за физическо намаляване на чувствителността. Посредством него ще може да се локализира точно откъде идва сигналът. Това е така, защото при неговото активиране се избягват възможни странични сигнали. Функцията е особено полезна при претърсване на замърсена среда.

Допълнително е наличен и вибрационен алармен сигнал, който е удачен и за скрито претърсване на помещение. В този случай iProtect 1203, трябва да бъде поставен във вътрешен джоб и ако вибрацията се активира, когато се приближавате до човек или до някакво място, това показва възможната употреба на незаконно устройство за извличане на информация.

Несъмнено продуктът предлага един ефикасен начин за проверка на помещение. С негова помощ ще можете да премахнете или потвърдите съмненията си, дали в офиса, дома, търговската зала са поставени бръмбари за подслушване и наблюдение. Благодарение и на компактните си размери, лесно може да бъде пренасян в чанта или по-голям джоб, така да бъде под ръка винаги при нужда.

Технически характеристики

 • Обхват на засичане:5MHz – 6GHz
 • Засича аналогови и дигитални сигнали
 • Атенюатор: -20 dB
 • Подобрен индикатор за наличие на сигнал ( 16 степенна скала )
 • Чувствителен към реални сиганли без да се влияе от “странични” такива
 • Джойстик за управление на режимите ( атенюатор вкл/изкл, вибрация вкл/изкл, включване/изключване)
 • Захранване: 2 ААА батерии
 • Индикация за ниско ниво на батерията
 • Размери: 125 x 62 x 17 мм

Комплектът съдържа

 • 1 х Мини професионален детектор на шпионски джаджи и сигнали
 • 1 х Отвертка
 • 1 х Антенa
 • 2 х Батерии ААА
 • 1х Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години