Flipper Zero Wifi модул fz04

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  fz04 Произход:  Русия
Кратко описание

Платка за разработчици с Wi-Fi връзка, създадена специално за Flipper Zero. Пуснете своя Flipper Zero в интернет. Контролирайте устройствата си от IoT, тествайте Wifi уязвомости, активирайте OTA актуализациите.

Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
5,01 лв.
виж повече

135,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Платката Flipper Zero Wifi осигурява Wi-Fi свързаност на вашето устройство Flipper Zero. Без нея, устройството не е завършено и губите много от невъзможността да използвате пълните му функции.

Какво ви дава Flipper Zero Wifi devboard

Платката за разработчици с Wi-Fi връзка, създадена специално за Flipper Zero е базирана на модула ESP32-S2. Тази развойна платка позволява:

  • Безжична актуализация на фърмуера на Flipper Zero;
  • Разширено дебъгване на веригата чрез USB или Wi-Fi с помощта на проекта с отворен код Black Magic Probe.

Като бонус ESP32-S2 позволява тестване на проникването в Wi-Fi (улавяне на PMKID, деаутиране и др.) и свързва Flipper Zero с интернет. Тези функции не се доставят с модула и трябва да бъдат реализирани допълнително.

Защо да закупим Flipper Zero Wifi devboard

Интернет свързаността на Флипър Зеро отваря свят от възможности, превръщайки вашето устройство във всемогъщ контролер, който се прибира в джоба ви. Когато вашето устройство е снабдено с уайфай функционалността, вие може да контролирате и наблюдавате IoT устройствата си (осветление, отопление и др.), а също така и да пишете модули, използвайки свързани API (Twitter, Twilio и др.)

Напредналите потребители могат да се възползват от чипсета ESP32-S2 на платката, за да позволят тестване на проникването в Wi-Fi:

  1. De-auth атаки / засичане на De-auth.
  2. Засичане на PMKID.
  3. Пасивно улавяне на пакети в промискуитетен режим (promiscuous mode).

Пакетът съдържа:

1 х Flipper zero wifi devboard

Гаранция: 2 години