Продукти

За нас


Кои сме ние

Онлайн магазин за шпионска техника "Диверсант" е основан през 2012 г. в гр. София. Ние сме най-добрия шпионски магазин в България, като предлагаме на нашите клиенти най-различни високотехнологични решения за скрито и явно видеонаблюдение, аудио мониторинг и аудиозапис, устройства за проследяване и контрол, различни видове камери за охрана и лов, камери за екстремни спортове, както и друга най-разнообразна шпионска техника.

Защо сме най-добрите

Ние сме най-богато заредения и бързо разрастващ се шпионски магазин продаващ на българския пазар. Разполагаме с огромен асортимент от стотици висококачествени шпионски продукти и високотехнологични джаджи. Ние предлагаме качествена шпионска техника, както за обикновени любители, така и за професионалисти занимаващи се с фирмена сигурност и охрана.  Ние не желаем да продаваме на всяка цена, а винаги търсим най-добрите решения за нашите клиенти. Отношението към проблемите на клиентите ни винаги е лично, като поставяме нуждите им на първо място. По тази причина десетки хиляди хора ни се довериха през годините и използват шпионска техника закупена от нашия магазин. Наши редовни клиенти са както физически лица, така и различни компании и държавни структури.

Как го постигаме

Нашата цел е Вие, нашите клиенти, да останете доволни. По тази причина сме разработили система за качествен контрол на всички продукти, които предлагаме. Продуктите се тестват обстойно и тогава се изпращат, разбира се с опция за тест и преглед от страна на клиента. С всеки един продукт получавате подробна инструкция на български език, разработена специално от нашия екип, а за голяма част от продуктите ни предлагаме и видеоинструкции. Съдействаме и помагаме по всякакъв начин на нашите клиенти - по телефона, чрез дистанционен достъп, през онлайн чата на магазина ни. Работим без прекъсване, 7 дни в седмицата, от 8 до 24 ч.

Магазин "Диверсант" - Вашият шпионски магазин

Екипът на нашия магазин се състои от специалисти, които приемат проблемите на нашите клиенти присърце и благодарение на богатия си опит с най-различна техника и житейски ситуации, успяват да им предложат най-походящите решения на техните проблеми. Ние не сме просто търговци, продаващи определен вид техника. Ние сме и консултанти, които Ви предоставят абсолютно безплатно своя дългогодишен опит и ноухау. Нещо повече, предламе най-различни продукти и модификации на продукти, които се изработват по поръчка, специално за конкретните нужди на клиента. Всичко това е съчетано с възможността за демонстрация и консултация на живо в нашия дискретен офис, който се намира в гр. София. 

Шпионски магазин "Диверсант" - Вашия логичен избор за шпионска техника