Продукти

Условия за доставка

Поръчки направени до 17 часа се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен.

Работим с всички куриерски фирми, но имаме договор за отстъпка със следните: Еконт, Speedy & Български пощи.

Всяка поръчка се изпраща с куриерска фирма по предпочитание на клиента. 
 
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА
Когато поръчате стока, тя се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриерска фирма. Всеки клиент поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

Поръчаната от клиента стока се доставя за 1 работен ден, освен при независещи от нас обстоятелства. Доставката е до посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
Всеки клиент има право на тест и преглед на стоката при доставянето и от куриера или получаването и от офиса на куриерската фирма.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и diversant.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката. Това не се отнася за продукти от ценовия диапазон 10-40 лв., тези продукти се заплащат предварително по удобен на клиента начин - банков превод, ППП и др.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.