Продукти

Условия за доставка

Поръчки направени до 17 часа се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен.

Работим с всички куриерски фирми, но имаме договор за отстъпка със следните: Еконт, Speedy & Рапидо Експрес.

Всяка поръчка се изпраща с куриерска фирма по предпочитание на клиента. Ако нямате предпочитание ще изпратим поръчката с Еконт Експрес.

 
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА
Когато поръчате стока, тя се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриерска фирма. Всеки клиент поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.


Поръчаната от клиента стока се доставя за 1 работен ден. Доставката е до посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.


Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
Всеки клиент има право на тест и преглед на стоката при доставянето и от куриера или получаването и от офиса на куриерската фирма.


Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и diversant.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.


В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката. Това не се отнася за продукти от ценовия диапазон 10-40 лв., тези продукти се заплащат предварително по удобен на клиента начин - paypal, банков превод, ППП и др.


Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.


Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.