Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Калъф за заглушаване на сигнал за таблет и iPad Paraben’s StrongHold
Не е наличен

Калъф за заглушаване на сигнал за таблет и iPad Paraben’s StrongHold jam801

  • Произход: Англия
  • Каталожен номер: jam801
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 100,00 лв. Без данък 100,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Калъф за заглушаване на сигнал за таблет и iPad е подходящ за хора, които се страхуват от чуждо посегателство върху информацията в мобилните си устройства. С този уникален продукт ще блокирате външния достъп до апарата си и ще го превърнете в неприкосновена територия.

Всякакъв опит за шпионаж през таблета или iPad е обречен на провал, защото калъфът е изработен от специална материя. Тя се състои от комбинация между два различни метала – никел и мед, които се смесват с найлон. Резултатът е, че получавате трислойна облицовка, която не допуска преминаването на никакви радиовълни.

По този начин ще защитите информацията си и няма да допуснете чуждо проникване в устройството. Това включва елиминиране на шпионски софтуери за източване на данни, подслушване, следене на локация и други подобни опити за шпионаж.

Моделът се отличава с елегантен дизайн и силно двойно закопчаване с велкро лепенки. Благодарение на тях устройството вътре е защитено и няма как да изпадне. Предвидено е едно основно отделение, където да поставяте вещите си, които искате да предпазите.

Друго важно предимство е, че размерите позволяват да поставите най-различни по големина таблети и iPad-и с размери 10 х 12.5 инча. В същото време можете спокойно да го сложите в дамска чанта или в мъжко бизнес куфарче и да го носите навсякъде със себе си.

Освен таблети, вътре може да поставите различни кредитни и дебитни карти, дистанционното за отключване на автомобила си и други лични документи. По този начин ще елиминирате всеки опит за достъп до имуществото.

Технически характеристики

  • Материя: никел, мед, найлон
  • Размери: 18.3 х 24.4 см
  • Едно основно отделение
  • Двойно закопчaване с велкро лепенки

Напишете отзив

    Лош           Добър