Продукти

Как да поръчам

Бърза поръчка:

Вече има много лесен и удобен начин да направите бърза поръчка. Това става като попълните полетата под текста "Поръчайте за 10 секунди". Необходимо е да попълните "телефонен номер", "адрес за доставка" и да натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ".

 

След попълване и изпращане на Бърза поръчка, Наш администратор ще се свърже с Вас за уточняване начина на доставка.

 

Стандартна поръчка:


Възможно е да поръчате продукт и по стандартен начин с избиране начин на доставка и поръчка на няколко артикула, като следвате следните стъпки:

 

Стъпка 1.

Избирате количество от желания продукт (по подразбиране е 1 брой) и натискате бутона "КУПИ".

 

Стъпка 2.

Системата автоматично добавя продукта във Вашата количка, появява се зелена лента, която ще Ви извести за добавянето. Отворете количката, като натиснете линка на лентата или самата количка в горния десен ъгъл. Там може да видите продуктите, които сте добавили - код, цена, количество и общата стойност на всички продукти в количката. Ако желаете да промените количеството на даден продукт, тук можете да го направите, като впишете желаната бройкаи натиснете бутона "обнови". Има опция и за премахване на даден продукт, който не желаете - от бутона "изтриване". Натиснете "Плащане", за да преминете към стъпка 3.

 

Стъпка 3.

Попълвате данните и приемате общите условия за ползване, като имате предвид, че всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни! След попълване на всички полета, се натиска бутона "Потвърди".

 

Това е всичко!

 

След като направите поръчката наш администратор ще се свърже с Вас за потвърждение.

 

Поръчка по телефона:


Можете да поръчате и по телефона. За да приемем поръчката Ви ще са ни необходими кода на продукта, който желаете да закупите, количеството, имена и адрес за доставка и тел. номер за обратна връзка. Телефони за поръчка: 

Vivacom:+359 878 96 75 64
Telenor:+359 894 30 88 70
Mtel:+359 885 89 00 75


П.П. С цел подобряване на обслужването разговорите могат да бъдат записани.


Чрез секцията "Консултации"


Долу в дясно на всяка една страница от нашия сайт се намира секция "Безплатни шпионски съвети". Кликнете на прозорчето и поръчайте на наш оператор.

 

Ако имате затруднения, не се колебайте да се вържете с Нас на тел: 0878967564 и веднага ще получите помощ!

 

При направена от Вас успешна поръчка, Вие ще получите автоматичен отговор на посочения имейл. Ще се свържем с Вас до 24 часа, за да потвърдите заявката си. Продуктите се доставят с куриерска служба по желание на клиента.