Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Бебефони

IP скрита камера бебефон с въртящ се механизъм и нощно вижданеIP скрита камера бебефон с въртящ се механизъм и нощно виждане 2

IP камера с мощна аларма, PTZ механизъм и нощно виждане е един чудесен начин да следите в реално вре..

210,00 лв. Без данък 210,00 лв.

IP мини камера бебефон за наблюдение в реално времеIP мини камера бебефон за наблюдение в реално време 2

IP камера бебефон с облачно пространство и нощно виждане е всичко от което се нуждаете, за да бъдете..

210,00 лв. Без данък 210,00 лв.

4G Wireless IP мини камера за видеоконтрол и наблюдение4G Wireless IP мини камера за видеоконтрол и наблюдение 2

4G охранителна IP камера за наблюдение в реално време е революционно нов продукт, защото може да пре..

350,00 лв. Без данък 350,00 лв.

Широкоъгълна IP WiFi камера с нощно виждане и детектор за движениеШирокоъгълна IP WiFi камера с нощно виждане и детектор за движение 2

Широкоъгълна IP камера с WiFi, нощно виждане и детектор за движение е мултифункционален уред, който ..

142,00 лв. Без данък 142,00 лв.

Дигитален видео бебефон с HD IP камера въртяща се с нощно вижданеДигитален видео бебефон с HD IP камера въртяща се с нощно виждане 2
Не е наличен

Видео бебефонът е един полезен продукт, който помага за вашето спокойствие, докато бебчето ви спинка..

147,00 лв. Без данък 147,00 лв.

Видео бебефон с  гласова активация и включени приспивни песничкиВидео бебефон с  гласова активация и включени приспивни песнички 2

Видео бебефонът е онзи продукт, който осигурява спокойствието докато малчугана е в детската си стая ..

165,00 лв. Без данък 165,00 лв.

WiFi Бебефон за видеонаблюдение в реално времеWiFi Бебефон за видеонаблюдение в реално време 2
Не е наличен

Цялото притеснение да оставиш детето или бебето си в другата стая или да го повериш на на друг човек..

167,50 лв. Без данък 167,50 лв.

IP камера тип бебефон за наблюдение в реално времеIP камера тип бебефон за наблюдение в реално време 2
Не е наличен

В съвременния свят, всичко е така забързано, че технологиите за видеонаблюдение стават все по-мобилн..

139,00 лв. Без данък 139,00 лв.

Full HD IP камера бебефон за наблюдение в реално времеFull HD IP камера бебефон за наблюдение в реално време 2
Не е наличен

Родителите често се притесняват неоснователно при отглеждането на своите наследници и изпитват диско..

196,00 лв. Без данък 196,00 лв.

Видео бебефон с висококачествена FullHD IP 355 градусова камера с нощно вижданеВидео бебефон с висококачествена FullHD IP 355 градусова камера с нощно виждане 2
Не е наличен

Пред вас е бебефон от най-ново поколение, разполагащ с камера, която заснема висококачествено видео ..

196,00 лв. Без данък 196,00 лв.

В съвременния модерен забързан свят, много от младите родители прибягват до употребата на т.н. бебефони за да наблюдават малкото си детенце, дори и когато не са си вкъщи. По мненията на много родители това е страхотно решение за тях, когато им се налага често да отсъстват от дома си.

Какво представляват бебефоните

Невероятно компактно устройство, което наистина много ще помогне в отглеждането на малкото  детенце, като предава всеки плач и движение. Този вид техника ще сигнализира когато бебето се събуди, още преди да е изпаднало в сълзи. Снабдени са с висококачествени обективи, снимащи видео с висока резолюция, без значение дали през деня или през нощта. 

Могат да снимат 24/7, чрез включването им към домашната електрическа 220V мрежа, и да предават директно видео за всичко случващо се с бебето в реално време. Използват домашната Wi-Fi мрежа за свързаност с интернет или директно LAN-кабела. По този начин, където и да се намирате имате възможността, чрез специално приложение инсталирано на смартфон, да виждате по всяко време всичко случващо се при мъника.

Някои от моделите дори имат и специални сензори за движение, изпращащи веднага известие на телефона, че детето се е събудило от сън. Предлагат се и комбинирани варианти с аудио-възпроизвеждане. Също така можете да насочвате камерата в избрана посока, като така си осигурявате наблюдение в цялата стая. 

Какво да вземем в предвид при избора

Според начина на живот и възрастта на наблюдавания мъник е необходимо да направите и правилният избор. По-долу ще изброим основните характеристики и предимства на подобна техника, за да може да си сформирате лично мнение и предпочитания

  • Дистанционно управление без ограничение в разстоянието: Тези устройства се управляват и наблюдават през мобилен телефона от всякак точка на света.
  • Възможност за запис когато има наличие на движение, с цел предотвратяване на преглеждане на празни записи.
  • Кристална картина: Имате възможност да се насладите на изключително високо качество на изображението.
  • 360 градуса завъртане: Повечето модели могат да се завъртат през телефона, като по този начин осигуряват перфектна видимост в цялата стая.
  • IR диоди: Около обектива на камерата са разположени диоди за нощно виждане. Благодарение на тях ще можете да наблюдавате дори и при 100% пълен мрак. Предимството им е, че са напълно невидими за човешкото око. По този начин ще можете спокойно да наблюдавате спящото си съкровище без да го безпокоите. 
  • Вградените микрофони: Ако не сте в стаята, можете във всеки един момент да чуете какво говори или по-скоро си гугука малкото бебе.
  • Двустранна комуникация: Когато детето се е пробудило и само иска да провери дали сте в помещението без да отваря очи, можете да му отговорите през бебефона и то да продължи да си спи.

Не бива да забравяме, че продукта ще се намира в близост до малко същество и е необходимо той да е заоблен, без остри ръбове, а нашите решения са именно такива и високотехнологични с множество екстри, полезни за родителите.

Защо да изберете Diversant

Защото проверените предварително за работоспособност стоки, гарантирано ще ви предоставят безпроблемно очакваната функционалност, а цените ни са едни от най-добрите на пазара, така че заповядайте дори още днес!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече