Бебефони

Показване на 4 резултата

В съвременния модерен забързан свят, много от младите родители прибягват до употребата на т.н. бебефони за да наблюдават малкото си детенце, дори и когато не са си вкъщи. По мненията на много родители това е страхотно решение за тях, когато им се налага често да отсъстват от дома си.

Какво представляват бебефоните

Невероятно компактно устройство, което наистина много ще помогне в отглеждането на малкото  детенце, като предава всеки плач и движение. Този вид техника ще сигнализира когато бебето се събуди, още преди да е изпаднало в сълзи. Снабдени са с висококачествени обективи, снимащи видео с висока резолюция, без значение дали през деня или през нощта.

Могат да снимат 24/7, чрез включването им към домашната електрическа 220V мрежа, и да предават директно видео за всичко случващо се с бебето в реално време. Използват домашната Wi-Fi мрежа за свързаност с интернет или директно LAN-кабела. По този начин, където и да се намирате имате възможността, чрез специално приложение инсталирано на смартфон, да виждате по всяко време всичко случващо се при мъника.

Някои от моделите дори имат и специални сензори за движение, изпращащи веднага известие на телефона, че детето се е събудило от сън. Предлагат се и комбинирани варианти с аудио-възпроизвеждане. Също така можете да насочвате камерата в избрана посока, като така си осигурявате наблюдение в цялата стая.

Какво да вземем в предвид при избора

Според начина на живот и възрастта на наблюдавания мъник е необходимо да направите и правилният избор. По-долу ще изброим основните характеристики и предимства на подобна техника, за да може да си сформирате лично мнение и предпочитания

  • Дистанционно управление без ограничение в разстоянието: Тези устройства се управляват и наблюдават през мобилен телефона от всякак точка на света.
  • Възможност за запис когато има наличие на движение, с цел предотвратяване на преглеждане на празни записи.
  • Кристална картина: Имате възможност да се насладите на изключително високо качество на изображението.
  • 360 градуса завъртане: Повечето модели могат да се завъртат през телефона, като по този начин осигуряват перфектна видимост в цялата стая.
  • IR диоди: Около обектива на камерата са разположени диоди за нощно виждане. Благодарение на тях ще можете да наблюдавате дори и при 100% пълен мрак. Предимството им е, че са напълно невидими за човешкото око. По този начин ще можете спокойно да наблюдавате спящото си съкровище без да го безпокоите.
  • Вградените микрофони: Ако не сте в стаята, можете във всеки един момент да чуете какво говори или по-скоро си гугука малкото бебе.
  • Двустранна комуникация: Когато детето се е пробудило и само иска да провери дали сте в помещението без да отваря очи, можете да му отговорите през бебефона и то да продължи да си спи.

Не бива да забравяме, че продукта ще се намира в близост до малко същество и е необходимо той да е заоблен, без остри ръбове, а нашите решения са именно такива и високотехнологични с множество екстри, полезни за родителите.

Защо да изберете Diversant

Защото проверените предварително за работоспособност стоки, гарантирано ще ви предоставят безпроблемно очакваната функционалност, а цените ни са едни от най-добрите на пазара, така че заповядайте дори още днес!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече