Американска стойка за свързване на смартфон към бинокли IB-700

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  IB-700 Произход:  САЩ
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
2,90 лв.
виж повече

78,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Практическото приложение на тази универсална адаптерна стойка на американската фирма Carson специализирана в производство на бинокли, телескопи, микроскопи и други оптични уреди, е да свърже смартфона с окуляра на бинокъл и през мобилната си камера да заснемете кадри, които иначе би било абсолютно невъзможно. Резултатът е повече от удивителен, защото в албума си вече ще имате уникални снимки и видео клипове с толкова силно увеличение, колкото е показано на оптиката, през която гледате. 

Размери и съвместимост

Адаптерът е съвместим с почти всички видове смартфони и пълномерни бинокли с диаметър на окуляра 40 или 44 мм, а на обектива 32-50 мм. Широчината на мобилния телефон заедно с предпазния калъф или кейс може да достигне 9,5 см, като в тези параметри влизат почти всички модели смартфони. Налични са общо два гумени ринга, които спомагат за закрепването на стойката към окуляра на оптичното устройство.

Тази комбинация е особено подходяща за наблюдение на птици и диви животни, например е изключително удачен вариант, защото бихте могли да фиксирате бинокъла си на трипод и през камерата на мобилния да се насладите на почти професионално напрaвени снимки. 

Възможно е да намери приложение и на стадиона по време на футболен мач или друго спортно събитие, като гарантирано ще успеете да хванете в близък план детайли, които в повечето случаи могат да останат скрити дори от десетките камери, разположени наоколо. Благодарение на тази практична стойка ще можете да се насладите на дигитално наблюдение, лов, охрана, спортни събития, риболов и много други. 

YouTube видео

Технически характеристики

  • Съвместими смартфони: Всякакви размери ненадвишаващи 9,5 см, включително Samsung, HTC, LG, iPhone 7/7S/8/8S/X и др.
  • Съвместими оптични уреди: бинокли
  • Съвместим диаметър на окуляра: 40 или 44 мм
  • Размер на стойката в сгънато състояние: 10 х 11 х 4 см
  • Тегло: 80 гр

Комплектът включва

  • 1 х Адаптерна стойка
  • 2 х Гумени ринга