Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Заглушаващ калъф за телефон Paraben’s StrongHold
Не е наличен

Заглушаващ калъф за телефон Paraben’s StrongHold jam800

  • Произход: Англия
  • Каталожен номер: jam800
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 80,00 лв. Без данък 80,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Заглушаващ калъф за телефон Paraben StrongHold използва американски патентован дизайн за блокиране на всякакви безжични сигнали. Това означава,че когато поставите смартфона си вътре в него, няма начин да бъдете проследени, подслушани или въобще шпионирани през мобилното устройство.

Причината е, че моделът е изработен от специален трислоен материал с комбинация от никел, мед и найлон. Тази нова фабрична тъкан блокира движението на всякакъв безжичен сигнал, като по този начин сте максимално защитени от зловредни намеси в личното пространство.

Моделът се отличава с висококачествена изработка и стилен дизайн в златист цвят с логото на марката и патентен номер. Размерът е универсален така, че да пасва на всички видове и модели смартфони на пазара. В същото време е компактен и лесен за пренос и съхранение.

Заглушаващият калъф разполага с едно основно отделение за поставяне на вещи. Предвидените размери за неговата направа са 13.8 широчина и 16 см дължина.

Закопчаването е двойно, което гарантира максимална изправност на блокиращата функция на заглушаващия калъф. Също така са използвани здрави велкро лепенки, които са по цялата широчина на продукта.

Моделът е подходящ не само за телефон, но и за дистанционно отключване на кола например. По този начин може да предотвратите евентуална кражба на скъпия си автомобил. Калъфчето ще блокира дистанционното и крадците няма да успеят да го хакнат и да отключат колата. По същия начин може да защитите от хакване безконтактните дебитни и кредитни карти.

Технически характеристики

  • Материя: никел, мед, найлон
  • Едно основно отделение
  • Цвят: златист
  • Размери: 13.8 х 16 см

Напишете отзив

    Лош           Добър