Увеличителни очила с два вида лещи MV-23

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MV-23 Произход:  САЩ
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

57,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Увеличителни очила с два вида лещи е продукт, който ще влезе в употреба по време на проект, в който има наличие на компоненти и детайли с миниатюрни размери. С тяхна помощ ще може да се увеличи обектът, така че да може да се разгледа подробно и отблизо. Също така изделието е с комфортни размери и се поставя на главата, като шапка с очила. Това позволява да се работи с двете ръце едновременно.

Дело е на американския производител Carson Optics от серията MagniVision, модел MV-23. Продуктът е много практичен и максимално удобен по време на неговото използване. Устройството е специално проектирано за хора, които обръщат внимание и на най-малкия детайл. Поради тази причина е подходящ за поправка на платки, проверка на бижута или часовници.

Използваните лещи предоставят добро фокусиране върху обекта и позволяват лесната му обработка. Налице са два вида лупи с различно увеличение. Първият вид предлага два пъти увеличение. Вторият от своя страна предлага още един път. Специфичност на модела е, че при комбинация от двата вида се получава максимално увеличение от три пъти.

Увеличителни очила с два вида лещи MV-23 – Лесни за употреба

Употребата на MV-23 е изключително лесна и опростена. Самите очила представляват отворен тип шапка с козирка, като в предната част са позиционирани оптичните стъкла.

Друго голямо удобство е наличието на велкро лепенки, с които да се регулира широчината на шапката. По този начин може да пасне на всяка глава. В предната част, скрито под козирката, е добавена и ограничителна лента за челото. По този начин не се допуска неудобство при повдигане на лещата, допълнително се получава и достатъчно голямо отстояние на зеницата.

Несъмнено най-големият плюс на способа е, че наблюдаваният артикул може да се обработва с двете ръце, защото те остават свободни. По този начин манипулацията се извършва сравнително по-лесно и бързо. Това доста спомага на хора занимаващи се с бижута и часовникари, като те могат да бъдат прецизни в начинанието си.

Устройството има налични висококачествени акрилни лещи, допринасящи за кристално чисто и фокусирано изображение. Това е доста полезно когато се чете текст с фин шрифт или трябва да се провери правилно запоената платка, например. Двете стъкла са поставени едно зад друго.

В зависимост от ситуацията има възможност да се използва само едната леща или да се комбинират. Когато се използват двете, то стъклата са застанали едно зад друго. При употреба само на едното, то задното се издърпва нагоре.

Технически характеристики

 • Марка: Carson
 • Модел: MV-23
 • Увеличение: 2х и 3х
 • Регулираща се велкро лента
 • Ограничител на челото
 • Материал на каишките: еко кожа
 • Материал на козирката: пластмаса
 • Материал на лещите: акрилни
 • Размери: 16.51 cm x 5.59 cm x 18.03 cm
 • Тегло: 114 грама 

Съдържание на комплекта

 • 1 х Увеличителни очила с два вида лещи Carson MagniVisor MV-23
 • 1 x Инструкция на български език

Гаранция: 2 години