Усилвател за радиостанции с двоен жак RX-K2

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  RX-K2 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

58,00 лв.

Наличен за предварителни продажби

Предварителна поръчка

Тази поръчка Ви дава възможност да запазите продукта и да го получите, когато отново е наличен. С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Усилвател за радиостанции с двоен жак е устройство, с което увеличавате обхвата на комуникация. За разлика от стандартните рипиитъри, които са големи, стационарни и доста скъпи, този уред е малък, компактен и бюджетен. С него увеличавате дистанцията, която покрива уоки-токито и се радвате на ефективно общуване.

Усилвателят се отличава по това, че няма нужда от захранване. Уредът представлява кутия с големина на кибрит, към която трябва да свържете наличния кабел. Този кабел се раздвоява на две, като всяка част завършва с накрайник с двоен жак, който се свързва към радиостанция. По този начин сдвоявате две станции и правите система за усилване на сигнала.

Усилвател за радиостанции – Как се извършва свързването?

За да осъществите комуникация на по-голяма дистанция са необходими поне 4 на брой уоки-токита, като две от тях са свързани към усилвателната кутия, а с другите две говорите. Може да ползвате еднобандови, двубандови или цифрови уоки-токита, като рипийтърът е съвместим с всички, които използват двоен жак за микрофон и говорител.

Системата е изключително полезна, когато обект А не може да се свърже с обект Б. Това се получава когато между тях има голямо препятствие или единият се намира под земята например, а другият е на партер или по-висок етаж. Тогава се налага да подсилим сигнала, защото в противен случай няма да можем да се свържем.

Повечето ръчни радиостанции са с максимална предавателна мощност от 5 или 8 вата, което означава, че ефективният обхват на говорене е около 5 до 10 км в отворено пространство. В градска среда, където високите сгради пречат на сигнала, обхватът спада на 1-2 км, а на моменти дори до няколко стотин метра.

Ето защо усилвателната кутия е изключително важен атрибут, с който да решите проблемите с комуникацията. Изработена от висококачествени материали. Общата дължина на прилежащия кабел е 2 метра, като всяка отделна част е по метър.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Тип накрайник: K Plug, двоен жак
  • Материал: пластмаса и метал
  • Цвят: черен
  • Размери: 5.6 х 4.3 х 2.3 см
  • Дължина на всеки кабел по отделно: 91 см
  • Тегло: 87 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1 х Усилвателна кутия
  • 1 х Двоен кабел

Гаранция: 1 година

Ревюта
(0)

Все още няма ревюта за този продукт.

Усилвател за радиостанции с двоен жак Усилвател за радиостанции с двоен жак
Рейтинг*
0/5
* Изберете рейтинг
Твоето ревю
* Напишете ревю
Name
* Името е задължително
Добави снимка или видео
loading...
loading...