Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Удобна трубка говорител за радиостанция Baofeng TR5R-888S

 • Произход: Китай
 • Каталожен номер: TR5R-888S
 • Наличност: ДА
Цена: 18,00 лв. 14,40 лв. Без данък 14,40 лв.
*Цената е с включен ДДС

Радиостанциите намират широко приложение в ежедневието. Те са идеален избор за здрава и стабилна комуникация в райони където мобилният сигнал е слаб. В същото време те улесняват и бързата връзка между притежателите само с натискането на един бутон. За това са предпочитан способ за изпращане и получаване на съобщения сред строителни работници, охрани в търговски обекти, работници в складове или други обекти. Особено предпочитан уред е и от ловци, хижари, спасителни служби или планински туристи.

Един комплект радиостанция на Baofeng, независимо от серията, включва основно тяло, батерия, антена, настолно зарядно, слушалка, щипка за закачане и връв за носене на ръка. Всеки компонент може да бъде закупен и допълнително. Едновременно с това има и допълнителни аксесоари, с които да се подобри едно уоки-токи.

Един такъв полезен аксесоар е трубка говорител. Тя улеснява значително процеса на комуникация. Това е така, защото не е необходимо да се изпраща съобщението вдигайки радиостанцията, а вместо това се използва трубката. Това я прави особено подходяща за употреба в автомобил или когато се извършва дейност, която изисква по-голяма съсредоточеност, като например наблюдение на монитор.

Бърза комуникация и удобна употреба

За да се изпрати съобщението е нужно само да се доближи говорителя до устата. Това от своя страна превръща микрофона в не толкова чувствителен към заобикалящия страничен шум. Съответно съобщението се предава по-чисто и ясно. Това също е и причина поради, която съобщението се предава по-бързо и лесно.

В предната част на конструкцията е разположен говорителя. В долната си част е добавен и светлинен индикатор за ориентир. Той показва кога се получава и изпраща съобщението.

В задната час е добавена удобна щипка за закачане. Тя позволява да се завърти продуктът на 360 градуса, като така може да бъде позициониран в желана посока.

Трубката е свързана с радиостанцията посредством кабел с жак. Дължината на кабела в нормално положение е дълъг около 60 см, а в разгънато около 150 см. Това от своя страна позволява много голяма мобилност.

Жакът е двоен, съответно 3.5 мм и 2.5 мм. Поради тази причина, продуктът, е съвместим с моделите на марката Baofeng UV-5R, UV-5RA, UV-5R Plus, UV-5RB, UV-5RE, UV-5RC и BF-888S.

Моделът се препоръчва за употреба в кола, за служители в сферата сигурността, за охрана на казина, автогари, летища и други.

Технически характеристики

 • PTT микрофон и говорител
 • Съвместими модели: Baofeng UV-5R, UV-5RA, UV-5R Plus, UV-5RB, UV-5RE, UV-5RC и BF-888S
 • Двоен жак: 3.5 мм; 2.5 мм
 • Цвят: черен
 • Дължина на кабела около 60 см в неразтегнато положение; в разтегнато около 150 см
 • Размери: 7.5 х 5 х 2 см
 • Тегло: 78 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Трубка говорител Baofeng

Напишете отзив

    Лош           Добър