Стойка за фотоапарат и монокъл за нощно виждане на Yukon 29023

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  29023 Произход:  Беларус
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
5,12 лв.
виж повече

138,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Това е специална стойка за уреди за нощно виждане от серията на беларуската фирма Yukon, предлагаща широк набор оптични уреди предназначени за лов. Използвайки този дребен аксесоар ще можете много лесно да свържете фотоапарат към монокъл за нощно виждане. А цялата тази тази сглобка ще можете те монтирате и към трипод. С тази комбинация ще можете да направите едни изключително добри кадри по време на нощни огледи на дивеч в естествена среда. 

Благодарение на този свързващ аксесоар ще можете да правите както снимки така и видеа, по един изключително лесен и удобен начин, без да се налага допълнителна инвестиция. За да си улесните процеса на наблюдение, можете да използвате камера с LCD екран. Това означава, че от монокъла за нощно виждане ще имате една добра и ясна картина върху съответния дисплей на фотографското устройство.

По време на монтаж ще можете много лесно да нагласите различните компоненти. Всеки един от тях се затяга поотделно с метални болтове стандартен размер. Цялостната конструкция е изработена от здрав метал, което гарантира сигурност по време на експоатация. 

Технически характеристики

  • Размери: 21.1 х 12.7 х 10.3 см
  • Тегло: 0.2 кг
  • Максимално тегло на камера: 0.5 кг
  • Изработка: Метал

Комплектът съдържа

  • 1 х Стойка
  • 1 х Калъф за съхранение