Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

StealthTronic професионален подслушвател за кола Vario-PRO-CAR+

 • Произход: Чехия
 • Каталожен номер: Vario-PRO-CAR+
 • Наличност: ДА
Цена: 690,00 лв. Без данък 690,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Представяме ви висококачествен подслушвател за кола от чешкия производител на професионална шпионска техника StealthTronic. Аудио качеството на устройството е гарантирано, благодарение на специалния Knowles микрофон, който предоставя чист и кристален звук. Уникалното при този модел е, че се свързва директно към захранването на автомобила и по този начин имате възможност за неограничен достъп и съответно да слушате какво се случва в него. Подслушвателят работи без проблем с 99% от автомобилите (нужно е захранване от 12V).

Чешко качество без компромиси

Устройството намира приложение както за конкретни цели, свързани с шпионско подслушване на дадена ситуация, така и при евентуална кражба на автомобила. Knowles микрофоните са специално проектирани да изолират шум и всякакви звукови смущения. Подслушвателят може да се свърже към аудио или осветителната системата, към радиото / предната част на колата и т.н. Препоръчително е монтажът да бъде извършен от специалист.


StealthTronic Vario-PRO-CAR+ е съставен от два основни елемента - най-висок клас подслушвателно у-во и трансформатор на ток (12 към 3.7 волта), който позволява връзване към колата и съответно нон-стоп функциониране. Това изключително улеснява процеса на работа, тъй като забравяте за притеснения, свързани с живот на батерията.  Устройството работи на базата на GSM клетъчната комуникация, което означава, че след като поставите SIM-карта вие може да позвъните и да слушате всичко случващо се в превозното средство без значение от разстоянието (при позвъняване у-вото не издава/индикира по никакъв начин обаждането ви).

Изключително полезна функция, която настоящия модел поддържа е режима на гласова активация. Благодарение на нея бивате известявани чрез обаждане от страна на у-вото, когато бъде отчетен глас/звук около него. По този начин сте винаги осведомени ако нещо се случва във вашето превозно средство.

Кратко видео и демонстрация на продукта


Технически характеристики

 • Съвместимост с 12V: ДА
 • Размери: 40мм х 20мм х 7мм
 • Гласова активация: ДА
 • Консумация на енергия в режим на очакване: 2-3mA
 • Консумация на енергия в режим на гласова активация: 20-30mA
 • Консумация на енергия при гласово обаждане: 100-150mA

Комплектът съдържа

 • 1 x Професионален подслушвател
 • 1 х Трансформатор на ток 12V към 3.7V
Гаранция: 1 година

Напишете отзив

    Лош           Добър
Вижте също: Видове камери за видеонаблюдение