Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Статична батерия за кола за радиостанция Baofeng
Не е наличен

Статична батерия за кола за радиостанция Baofeng sb-UV5R

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: sb-UV5R
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 15,00 лв. Без данък 15,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Всеки притежател на радиостанция, непрекъснато обогатява набора си от аксесоари, с които да я подобри. Дали ще е с допълнителна по-голяма батерия, стационарно зарядно или такова за кола, дали с подсилена антена или хендсфри слушалка. Сега вече може да се снабди и със стационарна батерия за кола.

Предлаганият от нас модел е подходящ за радиостанции на марката Baofeng и серията UV-5R, както и производни на нея. Заменяйки мобилната батерия със стационарна, мигновено уоки-токито се преобразува от подвижно в статично.

Това е полезна опция, ако се използва уоки-токито докато се шофира, а след това ще е нужна и за полеви условия. По този начин не се изразходва заряда на мобилната и ще може докато групата е на лов, практикува любимото си хоби в зона без обхват, на строителната площадка, в планината и др., да има стабилна и продължителна комуникация между всички участници.

Какво представлява заместителя на батерия

Самата батерия за кола представлява два основни компонента свързани помежду си с кабел. Първата основа е капакът на радиостанцията. Той е идентичен с този на мобилната батерия BL-5. Разликата е единствено във вътрешността, като при стационарната е куха. Поставянето става изключително бързо, като за целта трябва да се премахне батерията на уоки-токито и на нейното място да се постави кухата.

Втората основа е накрайникът, който се свързва с автомобила. Той е стандартен преходник за поставяне в запалката на превозното средство. С входящо напрежение от 12V. По този начин се подава енергия към станцията и спокойно може да се провежда разговор.

Връзката между двете основи е посредством навит кабел. Неговата дължина в навито състояние е от 30 сантиметра. В разгънато дължината достига до 70 сантиметра. Това позволява лесната употреба на продукта от всяка точка в автомобила.

Продуктът е съвместим за радиостанции на Baofeng UV-5R, UV-5R+,UV-5RA, UV-5RB, UV-5RD, UV-5RE, UV5RE Plus.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Входящо напрежение: DC 12V
  • Макс изход: 3А
  • Ефикасност: >90%
  • Дължина на кабела: 30 см; разгъва се до 70 см
  • Съвместимо с радиостанции Baofeng: UV-5R, UV-5R+, UV-5RA, UV-5RA+, UV-5RB, UV-5RC, UV-5RD, UV-5RE, UV-5RE Plus

Съдържание на комплекта

  • 1 х Батерия за кола

Напишете отзив

    Лош           Добър