Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Слушалка за радиостанция с насочен микрофон
Не е наличен

Слушалка за радиостанция с насочен микрофон XQF

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: XQF
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 19,00 лв. Без данък 19,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Слушалка за радиостанция с насочен микрофон е асортимент, който непременно ще спомогне за по-доброто предаване на съобщението. Това се дължи на факта, че микрофонът застава в голяма близост до устата. Това допринася за провеждането на комуникацията с максимално изчистен страничен шум.

Поради тази причина моделът е особено подходящ за охрана и служители в търговски обекти, ресторанти, както и за по-доброто предаване и получаване на съобщение по време на лов или риболов.

Слушалката е предвидена с универсален двоен жак. Това я прави отличен избор за почти всички серии радиостанции на марката Baofeng. Също така може да се използва и от други марки уоки-токита, които завършват със стандартен двоен жак с размери 3.5 мм и 2.5 мм.

Какво представлява слушалка за радиостанция с насочен микрофон

Продуктът представлява дълъг с кабел, който в едната си част завършва с двоен жак, а в другия със слушалка за ухото с насочения микрофон. В горната му част е разположен бутон за изпращане на сигнал.

Слушалката е тип гъба, която приляга плътно към ухото. Има дунапренено покритие, като по този начин се осигурява комфорт при продължителна употреба. Към нея е прикрепен микрофонът, който достига до устата. Неговата дължина е от 8.5 см.

Кабелът е с дължина 140 см, това спомага за свободното движение на тялото. За стабилното фиксиране към дрехите, на гърба на PTT бутона е добавена метална щипка за закачане. Така спокойно може да фиксирате кабела, като да не се позволява неговото свободно преместване.

От своя страна PTT бутонът е разположен на максимално удобно място, така че изключително бързо да бъде предадено съобщението към участниците.

Слушалката за радиостанция несъмнено е от онези аксесоари, които спомагат за по-лесната комуникация, когато ръцете трябва да бъдат заети. С този модел, освен бързата комуникация, се отстранява и страничния фонов шум. Особено полезно, когато се използва радиостанция в шумна среда.

Технически характеристики

  • Модел: XQF
  • Съвместима с почти всички модели Baofeng
  • Двоен жак микрофон и говорител 3.5 мм и 2.5 мм
  • Цвят: черен
  • Дължина на кабела: 140 см
  • Дължина на микрофона: 8.5 см
  • Тегло: 37 гр

Напишете отзив

    Лош           Добър