Реалистична бутафорна камера с датчик за движение btk004

(1 клиентски отзив)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  btk004 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
0,36 лв.
виж повече

Original price was: 12,00 лв..Current price is: 9,60 лв..Спестяваш: 2,40 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Представяме ви фалшива бутафорна камера активираща се при движение. Перфектна е за помещения, в които се съмнявате, че има възможност от поява на крадци. Тя разполага с червен светлинен диод, който заблуждава крадците за работещо записващо устройство. Когато някой премине в обхват от около 7 метра, датчикът за движение се задейства и камерата започва да сигнализира, като светлинния индикатор започва да премигва.

Моделът разполага с чупеща се стойка, благодарение на която ще можете да насочите посоката за “наблюдение”. Монтажът е изключително лесен и позволява прикрепяне към стена или таван, използвайки само два броя дюбели и винтове.

Охрана без оскъпяване

Особено предимство на подобен вид бутафорни фалшиви камери за видеонаблюдение е липсата на голяма инвестиция в изграждане на охранителна система. Изключително лесното монтиране, липсата на кабели и възможността за настройване ъгълът на наблюдение за да се активира индикаторът при преминаване на обект, превръщат устройството в изключително полезно и практично. Моделът за видеонаблюдение може да се използва както за закрити помещения, така и на открито, като е добре при открити пространства да се постави под навес.

Захранването се осъществява от 3 броя АА алкални батерии. Върху корпуса е разположен бутон, от който много бързо и лесно можете да я пускате и спирате. Осигурете максимална защита на вашия дом, къща или офис. Дори и хора, които имат малки познания относно такъв тип охранителна техника, биха се заблудили, че камерата действително е истинска. Освен това, ако разполагате с ограничен бюджет и искате да държите престъпниците надалеч, точно този артикул е решението на проблема. Предимството на такъв вид бутафорни фалшиви камери за видеонаблюдение е, че те са малко познати на повечето престъпници, което улеснява защитата и сигурността.

Технически характеристики

  • Сензор за движение: обхват около 7 м
  • Захранване: 3 АА батерии (закупуват се отделно)
  • Индикатор: Червен диод
  • Размери: 15.5 х 13.3 х 5 см
  • Инсталация: Без окабеляване
  • Позиции за наблюдение: 12

Комплектът съдържа

  • 1 х Бутафорна камера
  • 2 х Комплект за монтаж