Професионална IP скрита камера вградена в инфрачервен датчик за СОТ с детектор на движение wfc715

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  wfc715 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

358,00 лв.

Изчерпан

Описание

Охранителните СОТ системи са много разпространени в почти всяка една сграда, офис или заведение. Понякога обаче искаме да добавим и видеонаблюдение, но то да не бъде видимо. Естествено ако се монтират съответните камери за видеонаблюдение, то определено обектите, които искаме да следим ще бъдат особено предпазливи. Точно тук се появява инфрачервен датчик за движение с вградена шпионска скрита камера за наблюдение в реално време

Цяла система за видеонаблюдение или само една камера?

За да се изгради готов комплект система за видеонаблюдение е свързано с инвестиране на достатъчно средства за изграждане и монтаж. За всичко това е нужно да се търси техник, който да извърши тази услуга. Това вече не е необходимо! С модела, който предлагаме ще си спестите всичко посочено по-горе. Това е продукт съчетаващ в себе си едни от най-търсените характеристики. Обективът е разположен така, че по нищо да не се различава, че там има нещо такова.

Продуктът предлага наблюдение директно на телефона, като по този начин ще можете да сте наясно във всеки един момент какво се случва пред обектива. За да работи устройството е необходимо единствено и само да има наличен интернет в помещението. След това с няколко лесни стъпки се настройва така, че определени хора да имат достъп до камерата. 

Едно от предимствата на датчика е детекторът за движение. Чрез него камерата ще се задейства когато има движещ се обект пред обектива. Това е особено подходящо когато е поставена за охрана на офис, в който следва да няма никой. След като бъде задействан датчикът, камерата ще започне да снима. Прави запис от няколко минути и след това остава в режим на изчакване, устройството ще стартира отново когато засече движение и ще го запише. 

Разберете точно кога се случват събитията

Имате възможност да бъдете известявани когато премине движещ се обект веднага на телефона. За целта трябва само да оставите мобилното приложение да работи на заден план на смартфона. Ще получите мигновено известие при активиране и ще можете да отворите приложението и да наблюдавате кой какво прави. Друг начин за получаване на известие е като отворите настройките и от там зададете имейл адрес, на който да получите снимка.

Всички файлове се съхраняват на външна SD карта памет, а друга възможност която имате при дистанционно наблюдение е, да записвате директно в паметта на смартфона си докато наблюдавате. Когато искате да прегледате файловете съхранени в картата, можете лесно да я извадите и да я поставите в телефона си и от там да прегледате информацията. 

Друг начин за преглеждане на съдържанието е да се постави SD картата в компютър, от където можете отново да се преглежда, прехвърля или изтрива всичко. Всеки запис ще има изобразена дата и час. Това ще допринесе в голяма степен за информираността кога точно е станало дадено действие.

За разлика от бюджетните системи предлагащи дистанционен мониторинг, тази скрита камера разполага и с аудио. По този начин ще можете да чувате провежданите разговори в помещението. Обхватът, който има вградения микрофон е около пет метра. 

Друга специфика на датчика са мощните невидими вградени диоди осигуряващи нощното виждане. Тяхното предназначение е да помагат когато има видеозаснемане без наличие на светлина. Това означава, че освен денем ще можете да виждате случващото се и нощно време при абсолютна тъмнина. Обхватът на инфрачервения фенер на датчика с детектор на движение достига 8 м. В този диапазон ще разполагате с черно бели изображения. 

Технически характеристики

 • Сензор: 1.0 MP HD
 • Видео компресия: H.264 JPEG snapshot
 • Обектив: 3.7мм pinhole
 • Кадри в секунда: 30fps
 • Резолюция: 1280x720P
 • IR обхват: до 8 м
 • Режими на работа: Постоянен запис, Детектор на движение
 • Памет: Поддържа до 64GB външна SD карта (закупува се отделно)
 • Приложение: Безплатно за Android/iOS
 • Захранване: DC12V 1.5A
 • Размери: 10.6 х 6.7 х 3.9 см

Комплектът съдържа

 • 1 х Датчик
 • 1 х LAN кабел
 • 1 х Адаптер за ел. мрежа
 • 1 х Стойка за монтаж на стена
 • 1 х Аксесоари за монтаж
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година