Професионален RF детектор с три различни честотни интервала на засичане iProtect1216

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  iProtect1216 Произход:  Украйна
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
58,22 лв.
виж повече

1.568,40 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Професионален RF детектор с две антени и три различни честотни интервала на засичане iProtect1216, е едно комбинирано и надеждно устройство на пазара за контрашпионаж. Това е професионален RF детектор, създаден да намира различни видове шпионски устройства излъчващи сигнал, включително аналогови и дигитални, аудио и видео бръмбари. Също и такива, които предават информация през мобилната мрежа и използват безжични стандарти.

Уредът за контрашпионаж се отличава с това, че обхваща огромен честотен спектър в диапазона от 50 MHz до 12 GHz. Това означава, че с него може да откриете много повече и различни като вид шпионски джаджи, отколкото с обикновен детектор.

Три отделни честоти за засичане на различни видове бръмбари

Важна характеристика при iProtect 1216 е, че целият честотен обхват е разделен на три отделни банда. Това позволява да изберате да търсите едновременно на трите или да посочите конкретен диапазон. Това е нещо съвсем ново при детекторите и помага да се избегне загубата на чувствителност в близост до силно влияние. Така ще можете да разберете по-добре какъв тип сигнал е засечен, както и да намерите няколко сигнала едновременно.

YouTube видео

Първият интервал засича аудио бръмбари, излъчващи сигнал на много високи честоти (VHF) и ултра високи честоти (UHF) между 50 и 700 MHz. Вторият банд покрива безжични камери и микрофони, LTE, 3G, CDMA, GSM, DECT, WiFi на 2.4 GHz и Bluetooth, които излъчват в диапазона от 700 MHz до 3GHz. Третата честота обхваща от 3GHz до 12GHz  за микро радиовълни и WiFi на 5 GHz. На практика този детектор обхваща целия наличен арсенал от шпионски джаджи, предлагани в момента свободно на пазара. Така имате гаранция, че ще намерите каквото търсите и по този начин ще се чувствате далеч по-сигурни и защитени.

Моделът се отличава още с високата си чувствителност към проследяващи устройства, които ползват 3G сигнал и безжични протоколи от рода на WiFi, Bluetooth и други. Това е огромно предимство пред конвенционалните RF детектори и е постигнато с помощта на допълнителни радио честотни пътеки в схемата, посветени на специфични честоти. Третата честота, която обхваща микро радио вълни от 3 до 12 гигахерца засича WIFi и други безжични протоколи, които оперират на 5 GHz или на по-високи честоти. Тези устройства не се засичат от обикновените детектори, но iProtect1216 ги хваща много лесно.

Уредът за контрашпионаж разполага и с много полезни функции като например аларма, която помага да отхвърлите фоновото влияние като регулирате допустим праг. Така когато сигналът надхвърли прага за аларма, устройството издава предупредителен звук. Функцията е много полезна, когато се опитвате да пробиете на трудно достъпни места. Аларменият праг разполага с 48 стъпки за настройка.

В режим на търсене само на една честота, моделът показва хистограмата за избрания банд в допълнение към барграфа. Хистограмата демонстрира историята на засечения сигнал през последните 5 секунди и дава важна информация, когато наблюдавате периодични сигнали или при бързо сканиране на зоната.

Два дисплея и два типа антени

Корпусът е изработен от специална алуминиева сплав, която го прави удароустойчив. Върху него са разположени два отделни дисплея. Първият е основен и индикира барграфа и избрания работен режим, а вторият дисплей индикира статуса на устройството дали търси на трите честоти едновременно или само на една, както и нивото на батерията.

В допълнение на втория екран може да идентифицира и някои видове сигнали и да ги съобщава катo например безжично DECT устройство в състояние “неактивно”, активно устройство DECT, GSM, 3G, WiFi, Bluetooth и други. За разлика от обикновените детектори, този модел има две отделни антени. Благодарение на тях апаратът покрива толкова голям честотен обхват. За първите два банда от 50MHz до 3GHz се грижи SMA конектора, който се поставя ръчно.

Другата е вградена и отговаря за третата честота на микро радио вълните в диапазона от 3 до 12 GHz. Устройството има възможност да бъде свързано и с допълнителна антена, която да увеличи периметъра при засичане на сигнал.  Захранването се осъществява от вградена литиево-йонна батерия 1150 mAh, която може да се презарежда. Капацитетът й е достатъчен да издържи 6 часа непрекъсната работа, след което трябва я презаредите. Някои от начините е да свържете апарата с компютър, лаптоп, пауърбанк използвайки наличния в комплекта USB кабел. Времето за презареждане е около 4 часа. Устройството може да работи активно и докато е включено да се зарежда.

Разпределение на честотите по засичани устройства

 • Първа честота (VHF и UHF аудио бръмбари): 50 – 700 MHz
 • Втора честота (LTE, 3G, CDMA, GSM, DECT, WiFi 2.4GHz, Bluetooth, безжични камери и микрофони): 700 MHz – 3 GHz
 • Трета честота (микро вълни и WiFi 5GHz шпионски устройства): 3 GHz – 12 GHz

Технически характеристики

 • Честотен обхват: 50 MHz – 12 GHz
 • Индикатори: Основен дисплей; Статус дисплей
 • Режим на търсене: едновременно всички честоти; само една честота
 • Работен режим: тих; аудио; аларма
 • RF конектор: SMA (честота 1 и 2), 50 Оhm
 • Антена на микро вълни: вградена (честота 3)
 • Настройки на алармения праг: 48 стъпки
 • Батерия: презареждаема литиево-йонна 1150mAh, 3.7V
 • Издръжливост на батерията: 6 часа
 • Време за пълно презареждане: 4 часа
 • Накрайник за презареждане: USB
 • Работна температура: -10 до +45 градуса
 • Размери: 17.3 х 7.1 х 2.1 см (с антените)
 • Тегло: 265 гр

Комплектът съдържа

 • 1х Трибандов детектор
 • 1х Антена
 • 1х Мини USB кабел за зареждане
 • 1х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години