Професионален модул за подслушване от разстояние Vario vc1228

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  vc1228 Произход:  Чехия
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

Original price was: 328,00 лв..Current price is: 278,80 лв..Спестяваш: 49,20 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Професионален модул за подслушване от разстояние Vario e продукт на утвърдената чешка компания StealthTronic. Компанията е характерна в производството на шпионска техника с високо качество. Конкретният модел осъществява мониторинг на помещението неограничено от разстоянието. Това означава, че той може да бъде поставен в желаното помещение, а потребителят да бъде на километри от него. Връзката се получава като стандартен телефонен разговор.

За да работи устройството е нужно да се постави SIM карта с голям размер и с отстранен пин код. Изборът на мобилен оператор зависи изцяло от личните предпочитания. Много важно условие е картата да не бъде дублетна.

Захранването се осъществява от презареждаема литиево-йонна батерия. Издръжливостта на заряд зависи пряко от избора на големината на батерията. Възможните опции са три. При поставяне на 2000 mAh времето на слушане в реално време достига до 12-13 часа. При поставяне на 4000 mAh времето е 24-25 часа. Съответно при поставяне на най-големия капацитет от 10 000 mAh времевият интервал се увеличава до четири пъти повече.

Професионален модул за подслушване от разстояние Vario с голям периметър на обхват

GSM бръмбарът за дистанционен мониторинг е специално разработен за осъществяване на контрол и осведоменост в помещения до 25кв/м. За отличното качество на звука е добавен чувствителен микрофон, който успява да улови звуци на голямо разстояние Подходящ е за поставяне в автомобил, апартамент, офис, склад, магазин или в друго помещение.

С техниката се работи сравнително лесно. Първо трябва да се постави СИМ карта, като е нужно да има активни разговори и да няма пин код. След това се набира и шпионската джаджа вдига автоматично. Не са налични светлинни или звукови индикации за извършваната дейност.

Предвидени са два метода на работа. Първият е техниката да се активира след направено обаждане към нея. Това означава, че потребителят сам решава кога да направи мониторинг. Този метод е особено подходящ в шумна среда или когато има яснота за часовия диапазон, в който трябва да се подслушва.

Вторият метод е самото устройство да информира когато е наличен шум около него. Това е така наречената опция за гласово активиране. Опцията се характеризира с това, че връща обаждане към командния номер, след като засече обект около микрофона. Активирането и деактивирането на режима става чрез текстово съобщение. Този метод е подходящ за тиха среда или когато няма яснота кога се случва нещо в помещението.

Функцията за слушане в реално време, е страхотна по време на спешни случаи и дава възможност да се реагира веднага. Благодарение на подслушвателя за слушане в реално време, може да се разбере дали половинката изневерява, детегледачката си върши работата или какво си говорят служителите.

Технически характеристики

 • Работни честоти: GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz
 • Възможност за сръзване на батерии с различен капацитет (според нуждите Ви)
 • Много чувстителен микрофон, който предава идеален звук на до 6м от у-вото
 • Супер малки размери: 3 х 1 х 0,5 см (без батерията)
 • Гласовата активация може да се активира дистанционно

Капацитет на батерията

 • С батерия от 2 000 mAh (включена е в комплекта), която издържа от 28 до 45 дни в режим на изчакване от 2 до 3 дни в режим на звукова активация и 12 – 13 часа в непрекъснат режим на работа.
 • Vario може да бъде предложен с по-голяма батерия по желание на клиента като респективно с 4 000 mAh батерия ще издържи два пъти повече от горепосочените времеви интервали, а с 10 000 mAh четири пъти повече!

Комплектът съдържа:

 • 1 х Mодул за подслушване от разстояние Vario
 • 1 х Инструкция за употреба на български език
 • 1 х USB кабел за зареждане и адаптер
 • 1 х Двойно залепваща велкро лепенка

Гаранция: 2 години