Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-82 md104

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: md104
  • Наличност: ДА
Цена: 11,00 лв. 8,80 лв. Без данък 8,80 лв.
*Цената е с включен ДДС

Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-82 е аксесоар, който има задачата да предпази наличното уоки-токи от външни фактори, като прах и влага. Също така той ще спомогне устройството да остане цяло при евентуално изпускане върху твърда повърхност. Дизайнът на продукта е идентичен с този на корпуса на UV-82.

По време на употреба той плътно обвива конструкцията, като по никакъв начин не ограничава нейните функции. За целта са предвидени отвори, които осигуряват свободен достъп до клавиатура, бутони, екран и други.

Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-82 устойчив на продължителна употреба

Моделът е изработен от устойчив на износване и времеви влияния силикон. Той е мек и еластичен, което позволява лесното му поставяне и отстраняване. Допълнително теглото от едва 15 грама не натежава на цялостния корпус.

В предната част е предвиден свободен достъп до екран и клавиатура. По този начин може по всяко време на виждате активираните опции, както и използваните канали и честоти. Микрофонът и говорителят също са защитени, но са налице и отвори през, които да преминава звукът. Това е необходимо за да има ясна чуваемост между участниците в разговора и да не се получава заглъхване.

Бутоните за изпращане на сигнал за изцяло обвити, като в тази зона калъфчето е по-изпъкнало. Благодарение на това тяхното натискане е лесно и бързо. По време на зареждане не е необходимо да сваляте аксесоара, защото в долната част имате свободен достъп за поставяне на станцията в настолното зарядно. Също така през долния отвор се поставя и изважда радиостанцията. Зоната за ушите на батерията, както и за щипката също са отворени, така че да може да закачате станцията на колан или джоб.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Съвместим с: Baofeng UV-82 
  • Цвят: Черен
  • Размери: 11.5 х 6 х 3 см
  • Тегло: 15 гр

Комплектът съдържа

  • 1 х Предпазен калъф за радиостанция Baofeng UV-82

Напишете отзив

    Лош           Добър